Kokosolie som hårkur

Typer i fitnesscenteret #1

Fitness-selfieren
Ham eller hende der kommer for at træne 20 min. kun for lige at kunne sige man har været i fitteren, og selvfølgelig for at kunne tage det obligatoriske fitnessselfie i spejlene og måske med lidt fake sved i hovedet sponsoreret af enten vandhanen eller vandflasken?
Maskine-optageren
Ham eller hende som spærre 2-3 maskiner for at kunne gå fra maskine til maskine, så ingen af dem bliver optaget af andre. Altså jeg forstår godt mange laver supersets, men det er sgu ærligtalt lidt irriterende, specielt når personen heller ikke forsøger at komme hurtigt igennem men derimod tager pauser på 5 min. eller bare står og snakker.Under denne type hører også personen, som laver hele sin træning fx i Smith maskinen eller cable maskinen….. Take your time – det er slet ikke irriterende du har optaget den maskine i snart 1 time….
Brøleren
Ham (for det er jo for det meste en ham) der brøler så det kan høres helt uden for fitnesscenteret. Jeg kan også godt udstøde lidt lyde når jeg løfter rigtig tungt, men nogen lyder jo næsten som om de er ved at kaste oppe eller føde et barn, haha.
Den gemte personlige træner
En af fitnesstyperne jeg faktisk virkelig godt kan lide og sætter meget pris på, er ham eller hende, der er modig nok til at sige hvis man laver en øvelse forkert, kommer ud i en yderstilling eller bare laver noget helt forkert, som f.eks. kunne fører til en skade på længere sigt.
Hyggesnakkeren
Ham eller hende der hader motion, og kun kommer der af tvang fordi personen gerne vil tabe de ekstra kilo på sidebenene. Ses ofte med et ugeblad eller en avis på motionscyklen, eller i sofasektionen hvor der drikkes kaffe. Personen gør alt for at lave de øvelser, der ikke kræver at man anstrenger sig mere end nødvendigt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokosolie som hårkur