3.g'er of the month - November

Christmas Eve 2016

Det var en særlig juleaften i år, det var nemlig første gang vi holdte jul i det nye hus siden vi flyttede ind i sommers. Jeg tænkte ikke så meget over at det var første jul på Bogø, det var først da vi løb rundt i hele huset til “nu-det-jul-igen”, at jeg tænkte over det var anderledes – men på en god måde.
Det var en rigtig hyggelig juleaften, som i den grad også var fyldt med latter og “idiotiske” handlinger, som da mutter f.eks synes det var en vanvittig god idé af fyre et konfettirør af i kælderen under “nu-det-jul-igen-løbet” og moster, der efterfølgende syntes det var en fantastisk god idé at lave engle i konfettien…. Skøre, skøre familie?

Jeg er typen, der er virkelig svær at købe gaver til. Egentlig vil jeg helst have penge, selvom det er vildt kedeligt at pakke op – dette skyldes at jeg har så mange ting jeg gerne vil købe og spare op til. Jeg pakkede derfor mest penge op, men fik også et billede med en elefant (mit ynglingsdyr) hvor der stod “dream big” – lige en tekst rettet mod mig. Jeg fik desuden også plejeprodukter og en fart kontrol påminder, da jeg har liiiidt problemer med at kigge ned i speedometeret og overholde fartgrænserne. Dvs. hver gang jeg tager den der dims med ind i bilen, hyler den hvis der er en fartkontrol i nærheden. Super smart!

Jeg er SÅ træt af at æde her efter 1. juledag hvor der igen røg en masse kalorier ned. Og ja jeg ved godt det lyder som et luksus problem, men jeg gider ærligt ikke spise mere nu, mad smager ikke engang godt når man er så mæt 24/7. I morgen skal jeg som sådan ikke noget, andet end min egen familie serverer lidt kold julefrokost mad, men hvor jeg har sagt jeg nok bare selv laver mig en lækker salat, for jeg gider virkelig ikke spise mere fed mad.
Kroppen får også en ordentlig røvfuld imorgen i træningscenteret.
Tirsdag d. 27, er det morfars fødselsdag, så der står den på spisning..igen, men jeg tror vidst bare jeg holder lidt igen – jeg magter simpelthen ikke at fylde min mave til randen endnu engang!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g'er of the month - November