Christmas Eve 2016

3.g’er of the month – December

Det er december måned, så selvfølgelig skulle juletossen Monica da være decembers udgave af månedens 3.g’er. Det er meget få mennesker jeg kender, der er lige så tossede med julen som Monica er!?

Navn: Monica Sørensen

Alder: 18

Klasse: 3.b

Studieretning: Spansk A – Engelsk A, Samfundsfag B

Skoletræt – ja/nej: Altså jeg må ærligt indrømme, at 3G har drænet skolelysten en smule. Jeg ser meget frem til mit sabbatår!

Hvad er dit motto? Det er faktisk et motto fra YouTuberen Carla Mickelborg. Hun siger det i slutningen af sine videoer: ?Jeg elsker mig selv og giver slip på behovet for at sammenligne mig selv med andre? – det er simpelthen så inspirerende!

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Puha, måske noget så cheasy som at tage de chancer man aldrig havde drømt om at tage.

En ting vi ikke ved om dig? Mit klædeskab minder lidt om det fra Narnia. Hvis du nogensinde går derind, så finder du vitterligt aldrig ud igen. Det er for rodet til at jeg kan finde noget som helst – jeg mistænker lidt vores gamle kat som forsvandt for et par år tilbage, til at være fanget derinde.

Hvor var du henne på studietur? Vi var i Andalusien nede ved Sydspanien. De første par dage spenderede vi i Granada og derefter drog vi på en aaaalt for lang bustur til Malaga og boede et par dage der.

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Jeg er ret vild med religion B. Det er interessant at få indblik i andre religiøse overbevisninger, og fascinerende at se hvor meget nogle kan gå op i deres religion.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Uuhhh matematik og jeg har aldrig været dus. Jeg var endda også så kløgtig at hæve det til B niveau – hvilket jeg fortrød ret så hurtigt. Jeg overlevede, men mit gennemsnit trænger lidt til en kærlig hånd nu.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Min egen udvikling ift. At tale foran andre og at være udadvendt. Jeg kom direkte fra 9. Klasse og startede i 1G og det var noget af en mavepuster, når jeg var vant til de faste rammer og samme mennesker. Jeg har aldrig været stor fan af fremlæggelser, men i løbet af tiden på gymnasiet har jeg lært at håndtere det med et smil og gåpåmod for herregud da! Hvis bare jeg har styr på mine ting kan det jo ikke gå galt?

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? Gallafesten uden tvivl!

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? SRP var en hård nyser, men den er jo næsten overstået nu! Næste torturperiode bliver eksaminerne til sommer??..

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Der blev taget et rimelig uheldigt billede af mig i en alt for stor brandert i 2G. Det værste var ikke at det blev taget (for det gjorde jeg selv), det værste var at det blev og stadigvæk bliver delt. Puha!

(Hvis Monica hentyder til det jeg tror hun gør, er jeg medskyldig i det billede og det er et af de sjoveste minder fra gymnasietiden?)

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3ord? Udfordrende, udviklende ogheltigennemfantastisk.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid?Studieturen med min klasse er helt sikkerten favorit. Udover det så var jeg 12 dage i Kina på en arrangeret tur medskolen – det var godt nok også en oplevelse!

I 1G vandt min gruppe og jegValdemars Filmfestival med vores mediefagsfilm. Det var også en smule blæret hvisjeg selv skal sige det.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g?ere og kommende 3.g?ere? Kommende 3G?ere I skal glæde jer! Afleveringsmængden falder i den grad.

Noget andet du vil dele med os (tilføj hvad som helst): Til dem der, ligesom jeg selv, er superoverdrevetmegatrætaf øl, Breezer, Mokaï og Somersby, så vil jeg gerne dele denne opskrift påMango Daiquiri, fordi det er noget af det lækreste på denne jord!

Det skal du bruge (til en drink):

– 1 lille kop frossen mango i stykker

– 4 cl rom

– 1 ½ spsk. friskpresset limesaft

– 2 tsk. Sukker

– 1 lille kop isterninger

Sådan gør du:

Put alle ingredienserne i enblender – de våde nederst – og blend, til du har en glat, lækker smoothie. Deter nemmest at drikke med tykke sugerør. SKÅL!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Eve 2016