Krøllejernet jeg bruger – et krøllejern alle bør eje

Efter en tid med sidecut, en anden tid med permanent krøller, der også lige skulle vokse ud så der ikke var flere krøller tilbage og en tid hvor jeg bare elskede kort/page hår, har jeg nu langt om længe snart fået bare en nogenlunde længde hår.

Eftersom håret nu har en længde hvor det er lidt sjovere at arbejde med, er jeg også begyndt at sætte mig mere ind i produkter man kan style med.
Jeg blev i min studentertid for en måned siden helt vild med krøller og laver det efterhånden ret ofte hver gang jeg skal noget “særligt”. Jeg havde dog i studentertiden kun et gammelt krøllejern af min mors fra 90’erne tror jeg nærmest, og eftersom det blev oftere og oftere at jeg lavede krøller og jeg ikke gad sidde foran spejlet halvanden time hver gang og ende med krøller der kun holdt en halv dag, besluttede jeg mig for at investerer i et nyt og godt.

Jeg endte med at købe HH Simonsen ROD VS3 fra Nicehair.dk og jeg er tilfreds. Det er fantastisk hurtigt til at varme op, kan komme op på de høje temperaturer så man ikke sidder foran spejlet i evigheder og laver krøller, er godt at arbejde med og ligger dejligt i hånden og så er ledningen lang. Krøllerne kan holde over et døgn selv hvis jeg ikke bruger hårlak, selvfølgelig kan man godt se de ikke er helt nylavet, men håret er stadig pænt og krøllet selvom jeg har sovet med det.
Når pengene er til det vil jeg helt bestemt også investerer i deres VS1 og VS10?

Hvis du kunne tænke dig at investerer i samme fantastiske krøllejern kan det købes i lyserød lige HER og sort lige HER. Du kan også tjekke HH Simonsens andre krøllejern ud på Nicehair’s hjemmeside lige HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg sælger ud på Tradono - giv et bidrag til min jordomrejse