Hvis ikke jeg var optaget på mit studie, hvad så?

It’s a phone cover & a purse

Indlæg i samarbejde med iDeal Of Sweden

iDeal Of Sweden har lanceret de fedeste nye mobil-tasker.

Du har et helt almindeligt cover og en sød lille taske, der kan indeholde diverse kort (kreditkort, kørekort, m.m.). Begge dele er udstyret med en magnet, der hverken vejer meget eller kan ses. Det vil sige du nemt kan tage din mobil ud af din lille taske når du skal have et bedre greb om mobilen – og mobilen er selvfølgelig stadig beskyttet fordi den stadig sidder i cover. Når du er færdig med at bruge din mobil til intense sms’er eller hvad ved jeg som gjorde at du tog den ud at tasken for at få et normalt cover-greb om den, sætter du den let på plads i din lille taske igen og har både, de kort du bruger mest og din mobil, lige ved hånden. Det er fandme smart!

Jeg har aldrig brudt mig om de der mobiltasker/covers fordi jeg synes man får et irriterende greb om mobilen når man fx skal skrive beskeder på den. Men jeg har altid syntes at de var utrolig flotte. Nu har iDeal Of Sweden skabt den mest fantastiske løsning i og med man nemt kan tage mobilen ud af den lille taske pga. magneten.

Hvis min forklaring på det her mega fede cover på ingen måde giver mening, har iDeal Of Sweden vist det utrolig godt på deres hjemmeside, hvordan det fungerer. Tjek det ud HER.
Cover-tasken findes i 4 forskellige farver – sort, lyserød, grå og navy og fåes både til iPhone og Samsung.

Du kan lige nu få 20% på alt påiDeal Of Sweden med rabatkoden LYDOLPHJOSE – koden er gyldig indtil d. 13/8-18.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke jeg var optaget på mit studie, hvad så?