New Years Eve 2017

Beauty for dummies: How to apply mascara

Jeg har aldrig interesseret mig meget for makeup, jeg har som sådan aldrig rigtig gået med mere end mascara som min hverdagsmakeup og nogle gang intet makeup overhovedet. Både fordi jeg ikke magter at lægge makeup men også fordi jeg på ingen måde har forstand på det. Jeg har indimellem set youtubevideoer om hvordan man skal lægge den perfekte makeup, der skjuler bumser osv. men samtidig ser naturlig ud, men jeg fatter hat af det de siger i videoerne. Altså jeg vidste ikke hvad en primer var før jeg slog det op idag, så langt ude er jeg?

Jeg tænker at jeg ikke er den eneste makeupidiot her i verden, og derfor præsenterer jeg nu “Beauty for dummies”. Beauty for dummes bliver en serie med indlæg af forskellige videoer og tips omkring diverse ting indenfor beautyverdenen.

I dag starter vi med noget så simpelt og basic som en video af hvordan man skal lægge mascara og derved får det bedste look samt hvilke fejl man ofte laver når det kommer til mascara.

Glæd jer til de kommende beauty for dummies indlæg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Years Eve 2017