3.g'er of the month - December

New Years Eve 2017

Jeg har de sidste næsten 4 år ikke været hjemme til nytår da jeg har været ude og rejse. I 2011/2012 holdte jeg nytår i Las Vegas, i 2013/2014 holdte jeg nytår i Wien, 2o14/2015 var det Dubai og 2015/2016 holdte jeg nytår på Times Square i New York City. Først her i 2016 hvor vi går ind i 2017 har jeg faktisk først prøvet at holde “rigtig” nytår med venner og fest. Jeg valgte at holde festen i år for 11 venner, hvor vi fik mad udefra. Det var en fantastisk fest, alle havde det sjovt og mistede helt tidsfornemmelsen – alle var i chok da klokken lige pludselig var 05:00 om morgenen, så det må da betyde at vi har hygget hos?
Jeg tror festen sluttede rigtigt omkring klokken lidt over 06:00 og kl. 07:00 lå jeg i sengen.
Udover at vi dansede stort set hele natten spillede vi også twister, beerpong, pakkeleg og mønt, der var vidst også lidt lapdance under aftenen haha, hvilket kun gjorde festen endnu sjovere, specielt twister – man kommer i den grad hinanden ved i det spil og balance findes der intet af med alkohol i blodet…
Vi var faktisk en meget forskellige forsamling hvor mange ikke kendte hinanden i forvejen, men alle løsnede op og havde en fest uden lige. Efterfest i byen blev der ikke noget af når vi havde det så sjovt til vores egen fest og slet ikke havde en fornemmelse af hvad klokken var.

Næste dag var dog knapt så sjov. Efter jeg ved ikke hvor mange bordbomber, og 4 konfettirør så lokalet sgu ikke lige så pænt ud. Men efter 2 timers søvn var jeg i fuld sving med oprydningen og min familie hjalp mig lidt med den endelige støvsugning og gulvvask. Tømmermænd led jeg også af, men jeg overlevede da ?

Håber også I havde et godt nytår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.g'er of the month - December