How to become a succesful blogger #3

New favorite jumpsuit and “Book Island” sightseeing

Jeg forelskede mig fuldstændig da jeg så den her jumpsuitZalando’s hjemmeside. Jeg synes simpelthen den var så cool og anderledes at jeg bare måtte eje den – og samtidig var den heller ikke særlig dyr.

Jeg er virkelig begyndt at synes rigtig godt om Zalando, jeg synes faktisk de har virkelig meget fedt og pænt tøj til rigtig fornuftige priser og så elsker jeg at der er gratis levering og retur, for tit og mange gange så sidder det tøj sgu ikke som man havde håbet?

Jeg havde buksedragten på til en bryllupsreception her i weekenden (fantastisk smukt brudepar btw) – og jeg synes sagtens buksedragten kan gå til både de lidt finere arrangementer men også de dage hvor man føler for at se lidt pænere ud end normalt i hverdagen?
Og nå ja, så tog jeg lige rundt på en lille sightseeing tur her på vidunderlige Bogø som jeg bor på, for at finde et nice sted at tage billeder af den. Det blev det malede kort over Bogø som kan findes oppe i selve Bogø By – og vores egen murstensvæg herhjemme haha.

Og undskyld bloggen har været lidt stille den seneste uge, men jeg har simpelthen haft så meget at se til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to become a succesful blogger #3