Jeg har bestilt tid til brystforstørrende operation!!!

How to become a succesful blogger #3

Billede er taget af fotografen Wilfred Iven og er hentet fra stocksnap.io

Det er lang tid siden jeg har postet et indlæg til min “serie” om hvordan man bliver en succesful blogger. Idag får i tredje indlæg i denne serie.
Jeg håber jer som selv gerne vil igang med at blogge kan få gavn af disse indlæg, eller måske jer der står overfor noget andet hvor disse tips kan bruges.
Du kan læse How to become a successfull blogger #1 her
og How to become a successfull blogger #2 her

Fængende blogdesign
Fang læseren lige så snart personen klikker ind på din blog med et lækkert professionelt blogdesign. Det kan tage lang tid at lave, men det er bestemt det værd og giver ofte flere tilbagevendende følgere.

Planlæg indlæg på forhånd
Der kan være perioder hvor du ikke har særlig meget tid til at skrive indlæg eller f.eks. er uden internet pga. ferie. Hav derfor altid planlagte indlæg liggende som du altid kan poste lige når du vil eller planlægge til bestemte datoer ud i fremtiden hvor du 100% ved du ikke kan blogge.

Gør det fordi du synes det er sjovt (blogging skal ikke være en pligt, så det er det ikke dit kald)
Blog fordi du synes det er sjovt, blogging skal ikke være en sur pligt for hvorfor så overhovedet blogge? Lad vær med ar blog bare fordi andre gør det eller fordi du har hørt der er penge i det. Jeg vil nærmest våge og påstå du aldrig kommer til at tjene penge på din blog hvis dette er den eneste grund til du gør det for hvad er så drivkraften i at blogge og hvor engageret er du så egentlig i din blog?

Kvalitetsbilleder
Lad vær med at læg mørke dystre iPhone billeder op. Tag billeder med et rigtig kamera og rediger billeder så de bliver lyse og nydelige at se på (men du skal IKKE over-redigere dem!!).
Indimellem kan iPhone-billeder dog gå, men så skal de også være redigeret på en pæn måde der gør kvaliteten af billedet pænere.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har bestilt tid til brystforstørrende operation!!!