My favorite international blogs

If I could have lunch with one influential person, it would be… (#1)

Jeg har på det sidste gået og leget med tanken om at sætte fokus på mange af de inspirerende mennesker, der findes her i verden, men på en mere personlig måde end bare at nævne en lang liste med navne. Jeg tænker det kunne være sjovere at vælge nogle specifikke og så komme med en mere detaljeret forklaring omkring personen.
Jeg har valgt at kalde disse kommende indlæg “If I could have lunch with one influential person” (“Hvis jeg kunne spise frokost med en indflydelsesrig person”). De vil udkomme engang imellem – jeg satser på en gang om måneden, så indlæggene bliver lidt mere “specielle” og “særlige”.

Mit alle første indlæg i den nye “serie” på bloggen er den danske blogger Isabella Thordsen.

Jeg har fulgt Isabella lige siden jeg var 15-16 år gammel og har altid set utrolig meget op til hende. Jeg har før nævnt hende her på bloggen i indlægget omkring de danske bloggere jeg læser mest med hos (læs her).

Jeg synes hun har den fedeste stil, mega chill, men samtidig helt vildt feminin. Hun formår at se så brand godt ud, samtidig med hun ligner en der har det helt vildt behageligt både i det tøj hun har på, men også i sin krop.
Hun flyttede til London nærmest lige efter gymnasiet (hvis jeg husker rigtigt), hvilket jeg også synes er helt vildt sejt, jeg går jo selv og drømmer om at flytte til Australien her i et af mine sabbatår.
Hun har den fedeste indretning, lige præcis som jeg selv håber på en dag at kunne bo og så har hun allerede opnået så vanvittig meget i sit liv trods hendes unge alder.

Jeg ville utrolig gerne sætte mig ned og drikke en god kop kaffe med hende og spise en lækker frokost – og spørge om alle mine spørgsmål. Fx, hvor finder hun motivationen til alt det hun formår at gøre og opnå her i livet? Hvad hendes beauty hemmelighed er? Hvad det sværeste hun har oplevet i sit liv som blogger og influencer er? Om hun nogensinde fortrød at prøve og bosætte sig i London? Hvad hun ville ønske hun havde vidst da hun bosatte sig i et andet land alene? Hvad hendes fremtidsplaner og drømme er? Hvad hendes bedste råd til sådan en som mig ville være? Altså der er så meget jeg gerne ville spørge og snakke med hende om, hun er virkelig en kæmpe inspiration, ikke mindst for mig, men også for rigtig mange andre tror jeg.

Hendes blog kan følges her og du kan også følge hende på instagram @isabellath

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite international blogs