Brystoperationen er nu officiel - og jeg er både nervøs og spændt

My favorite international blogs

Matilda Djerf En af de bloggere jeg følger aller mest. Hun er så smuk og naturlig at jeg bliver helt misundelig!! Hun er en inspiration uden lige både på hendes blog og instagram og så er hun alt det jeg selv ønsker at udstråle – naturlig, smuk, i balance med sig selv og en rigtig wanderlust pige!!

Kenzas er en af de blogs jeg ikke følger trofast med på, men går ind på engang imellem. Jeg synes Kenza er en kæmpe inspiration når det handler om succes og girlpower. Desuden er jeg lidt misundelig på hendes liv og så er umådelig hot.

Kristine Ullebø Hun er på alder med mig og alligevel har hun allerede opnået så meget i livet og fået jeg ved ikke hvor meget succes. Hun deler virkelig fede billeder, og skriver også personlige indlæg. Hun ser perfekt ud, men vil ikke udstille sig selv som et glansbillede og man hører derfor også om de uperfekte ting der sker i hendes liv. Er det for dybt at sige det er lidt livsbekræftende at følge hende?

Tuula En virkelig inspirerende rejseblog, med de mest fantastiske billeder. Det er ikke en blog jeg følger fast, men hver gang jeg går ind på den får jeg lyst til at rejse rundt som hende. Og det er lidt et problem, for det rækker min økonomi ikke til?

Alexandra Bring er en blog jeg primært følger fordi jeg er fitness interesseret. Alexandra er super inspirerende og motiverende. Hun har en fantastisk krop og deler altid lækre billeder af mad.

3 kommentarer

  • Ahhh ja, hende har jeg også fulgt lidt med hos, hun er også helt vildt inspirerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia / sortpastel.dk

    En blog jeg godt kan lide er esteelalonde.com – hun er bl.a også youtuber. Skønt at få inspiration til nye blogs

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha det er jeg glad for! Og fedt du ikke kendte dem, det kan være du nu bliver fast følger hos nogen af dem

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brystoperationen er nu officiel - og jeg er både nervøs og spændt