My 3 favorite podcasts

Get to know: Lou Persson

Lou Persson er en af de personer jeg elsker at følge med i, jeg er særligt vild med hendes Instagram hvor hun deler sit liv uden filter og bare er helt sig selv og nede på jorden. Hun er en humørspreder uden lige og altid smilende og positiv og lige præcis den type mennesker holder jeg utrolig meget af. Derfor skulle Lou også være den første person jeg lavede et Get To Know indlæg om. Lou er kommet med nogle rigtig gode svar til mine mange spørgsmål.
Du kan følge Lou på bloggen lige HER og på hendes Instagram lige HER.

– – – – – – – – – –

Lou Persson is one of the people I love following, especially on her Instagram where she shares her life with no filter and is completely herself and down to earth. She’s a spreading so much humor and is always smiling and positive, and exactly the type of person I really care about. That is also why Lou should be the first person I did a Get To Know post about. Lou has come up with some very good answers to my many questions.
You can follow Lou on her blog right HERE
and her Instagram right HERE.

Hvem er du og hvordan vil du beskrive dig selv?
For det første vil jeg lige sige et hej til dig, som følger med hos søde Josephine!
Okay, hvem er jeg? Jeg hedder Louise (bliver kaldt Lou), og jeg er en glad fitness pige, som blogger om alt fra at blanke sin første eksamen til et træningsprogram til begyndere. Jeg er uddannet personlig træner og kostvejleder – og jeg kommer fra en tidligere blog, LPfitness, men jeg er sprunget ud i et nyt blogeventyr, da der er mere bag den glade fitness pige.. end bare fitness. Jeg har faktisk lavet en ?lær mig at kende gennem venner?, og der blev jeg beskrevet som glad, smilende og en energibombe – og det passer nok meget godt! Jeg er meget positiv anlagt, men jeg har selvfølgelig også dårlige dage, hvor det hele er rodet og ja.. meget uperfekt. Men for fanden! Sådan er livet jo, så ja det var vist hvad, jeg havde at sige om mig?

Hov en lille ting mere! Til den interesserede læser, så handler min nye blog om både body, mind og det der skal være imellem – balance. Men det er også et sted, hvor jeg deler utraditionelle tanker og meninger.


Hvad beskæftiger du dig med til daglig?
Til dagligt går jeg på Copenhagen Business School, hvor jeg studerer HA(psyk.), og hvis du nu tænker, hvad katten betyder det? Så er det helt forståeligt, du er ikke den eneste, der tænker den tanke! Jeg studerer erhvervsøkonomi og psykologi, hvilket for mig er en fantastisk kombination. Her lærer vi om organisatoriske sammenhænge, og hvordan mennesket fungerer og tænker Vores tankegang kan forklares ved at organisationer består af mennesker (ikke maskiner), hvorfor det er vigtigt at forstå mennesket for også at kunne forstå organisationen.

Udover dette arbejder jeg i en rekrutteringsvirksomhed, i min skoles kantine (on/off), og så kører jeg nogle enkelte personlig træninger med veninder og bekendte? Jeg elsker at hjælpe folk med at komme i mål med deres ønsker og ambitioner, så det er en lille sidehobby for mig, hvilket bloggen også er. Og jeg er vild med det!


Hvad fik dig til at starte din blog?
Sooooorry, men jeg bliver lige nødt til at forklare lidt, inden jeg kan svare på spørgsmålet! Da jeg skulle have mit andet sabbatår (som jeg ikke havde regnet med) valgte jeg at gøre noget for mig selv og tog derfor fitnessuddannelsen hos Fitness Institute. Der startede jeg en FB-gruppe, hvor min nærmeste og de interesserede kunne følge med. Så blev jeg pludselig kontaktet af en virksomhed, som havde et koncept, som kombinerede et blogfællesskab med online tøjhandel, Neoblack (desværre lukket ned i dag). Vi aftalte et møde og blev hurtige enige om, vi var et rigtig match for hinanden. Det gjorde, at jeg fik øjnene op for den kæmpe glæde, der er ved at blogge og have muligheden for at inspirere andre. Det er simpelthen fantastisk, og min rejse siden har ført mig forskellige steder.. men den må i få en anden god gang?


Hvor ser du dig selv og bloggen om 5 år?
Åh ja, spændende spørgsmål! Der kan jo ske mange ting, men jeg håber egentlig bare, at jeg stadig kan inspirere mine følgere? om det er 10 eller 500 mennesker har ikke betydning for mig. Så længe jeg kan komme igennem til nogen af jer, så er det fint for mig. ALTSÅ selvfølgelig vil det være fantastisk, hvis flere bliver inspireret, men det er ikke mit hovedfokus for nu i hvert fald. Hvis bare 1 ud af 10, som læser min blog føler sig inspireret, så er mit mål gjort!
Så tilbage til spørgsmålet, hvor jeg ser mig selv og bloogen om 5 år.. det er uvis, men jeg håber stærkt på, at der stadig er en masse gode indlæg tilbage i mig. Guuud, om 5 år er jeg udlært og har voksenjob? det er helt underligt at tænke på! Jeg tager det bare et skridt af gangen?


Hvad er det største du har opnået i livet indtil videre?
Okay ladies and gentlemen! Den her bliver ekstrem cheasy og endda en smule pladder romantisk, jeg beklager på forhånden. Du er velkommen til at springe spørgsmålet over, hvis det ikke lige er din boldgade.
Du tænker måske den største opnåelse skal bestå i noget visuelt f.eks. et diplom eller måske et gymnasium-gennemsnit eller hvad ved jeg? Men min største bedrift i livet (indtil videre) er min 8,5 års kærlighed til min kæreste. Vi blev kæreste som 16-årige og vi har holdt ved lige siden. Det må jeg ærlig indrømme, det er jeg faktisk stolt af! Så det må jeg erkende som det største (og det bedste), jeg har opnået.


Noget vi ikke ved om dig?
Hahaha, den her bliver nok lidt svær at forklare, MEN den er ret sjovt! Jeg har en underlig tendens til at nynne i søvne. Men det er ikke en helt almindelig nynnen. Det lyder meget lignende noget fra en disney film .. meget prinsesse agtigt! Ligesom når Fiona synger til fuglene i Shrek (tja.. lige indtil fuglen springer i luften). Men ja det er nok én af de ting, som der ikke mange, der ved!


Hvad vil du gerne opnå i 2018?
Jeg vil rigtig gerne fokusere på at blive god til at vende en negativ tanke til det positive eller i hvert fald til noget mindre betydningsfuldt. Jeg er allerede begyndt nu, og det hjælper faktisk! Det at være bevidst om det og tænke: ?hvordan ændrer jeg denne tanke til det positive? kan få mig på rette spor. Jeg er typen, der godt kan bekymre sig lidt for meget over mange ting, så dette skal være med til at få de mindre bekymringer væk og få mere ro i kroppen.

Min største ønske, som jeg skal arbejde med i 2018, er uden tvivl min eksamensangst. Jeg afslutter min bachelor her til sommer og regner stærkt med at tage kandidaten efterfølgende. SÅ jeg skal blive bedre til at håndtere min eksamensangst, og det er klart et brændende ønske i 2018.

Dine 3 yndlingsbilleder på din Instagram?
Den er faktisk virkelig svær, der er jo masser af gode minder, som jeg er vilde med! Men jeg vil vælge tre forskellige, som er med til at beskrive mig, og hvad jeg elsker!

Jeg er glad for at lave sunde og lækre snacks, og det her billede rammer bare plet på min passion for sunde alternativer (Proteinpandekager vinder hver gang!). Jeg har for resten et fantastisk samarbejde med ProteinBaker, som leverer sunde og nemme ?shake-and-bake? løsninger til desserter, hvilket jeg er kæmpe fan! Hvis du ikke har prøvet det endnu, så kan det klart anbefales – og det skal siges, det er produkter, jeg har prøvet, inden vi lavede et samarbejde sammen.

Jeg kan også godt lide at tage flotte billeder, og her i december fik jeg taget et rigtig flot stemningsbillede. Jeg overvejede i en overgang at blive fotograf, men branchen er svær at bryde igennem, så jeg valgte en anden retning. Men jeg elsker stadig at tage billeder den dag i dag – og vil fortsat gøre det!

Mit sidste instagrambillede, som får den beæret pris som min top-3 på instagram er? (trommehvirvel)? et billede af mig. Ego-lou in the blog. Ej det er ikke så meget billedet af mig, men selve minderne tilknyttet til billedet. Billedet er fra Mauritius, og dette billede bringer en masse dejlige minder frem for min ferie, hvor min kæreste og jeg fejrede vores årsdag, hvilket var uforglemmeligt. Det kan du muligvis (TEASER-ALERT) læse mere om senere hen i indlægget..

– – – – – – – – – –

Who are you and how will you describe yourself?
First of all, I’d like to start by saying hi to you who’s following sweet Josephine.
Okay, who am I? My name is Louise (I’m called Lou), and I’m a happy fitness girl who blogs about everything from how I blacked out under my exam to training programs for beginners. I’m a personal trainer and dietician, and I had a previous blog, LPfitness, but I’ve started a new blog adventure now because there’s more behind the happy fitness girl than just fitness. I’ve actually done a “Get To Know Me Through Friends” and I was described as happy, smiling and an energy bomb – and that’s probably true! I am very positive, but of course, I also have bad days where everything is just a big mess….and well yeah, not at all perfect. But what the hell, that’s how life is
?

Oh and just one more thing! To the interested reader, my new blog is about both body, mind and what’s in between – balance. But it’s also a place where I share unconventional thoughts and opinions.


What are you doing in your daily life?
I go to Copenhagen Business School where I study HA(psych.), and you’re thinking what the heck is that? Then it’s quite understandable, you’re not the only one who thinks that. I study business economics and psychology, which for me is a fantastic combination. We learn about organizational contexts and how humanity works and thinks. Our thinking can be explained by the fact that organizations consist of people (not machines) which is why it’s important to human beings to understand the organization as well.

In addition to this, I work in a recruiting company in my school’s cafeteria (on/off) and I also do some personal training with friends?I love helping people to reach their goals with their wishes and ambitions, so that’s a little side hobby for me, as well as the blog. And I’m loving it!


What made you start your blog?
Sooooorry, but I just have to explain a little before I answer the question! When I was about to have my second gap-year (which I hadn’t counted on) I choose to do something for myself and took the personal trainer education at Fitness Insitute. I started a Facebook Group with my closets and those who were interested so they could follow my journey. Then I suddenly got contacted by a company, they had a concept where they combined a blog community with online clothing trade, called (unfortunately it doesn’t exist anymore). We agreed to a meeting and quickly agreed that we were a great match for each other. That made me realize what a huge joy blogging and inspiring others are. It’s truly amazing and my journey has taken me to many places, but that’s another story
?

Where do you see yourself and the blog in 5 years?
Oh yeah, exciting question! So many things can happen, but I just hope I can keep inspiring my followers if it’s 10 or 500 people, does not matter to me. As long as I can get through to just some of you, that’s fine for me. OF COURSE, it would be great if more people get inspired but that’s not my main focus for now though. If just 1 out of 10 who reads my blog feel inspired, then my job is done.
So back to the question about where I see myself and the blog in 5 years… it’s unclear, but I really hope that there is still a lot of great blog posts left in me. Wooow, in 5 years I’m done with my education and have an adult job, it’s so strange to think about! I’ll just take one step at a time
?


What is the biggest you have achieved in life so far?
Alright, ladies and gentleman! This one will be extremely cheesy, I’m sorry in advance.
You might think the biggest achievement consists of something visual like a diploma or maybe a grade point average in high school or what do I know? But my biggest achievement in life (so far) is my 8,5 years love for my boyfriend. We’ve been together since we were 16 years old. I must admit that I’m honestly really proud of that. So that’s the biggest (and the best) I have achieved.


Something we do not know about you?
Hahaha, this one will probably be a little hard to explain. BUT it’s actually kinda fun! I have a strange tendency to hum in my sleep. But it’s not a normal hum. It sounds a lot like something from a Disney movie… like a princess. Like when Fiona sings to the birds in Shrek (well, until the birds blow up in the air). But that’s probably one thing not so many people know about me.


What would you like to achieve in 2018?
I really want to focus on being good at turning negative thoughts into something positive. I’ve already started on it now and it actually helps to be aware of it and thinking: “How do I turn this thought into something positive?”. I’m the type of person who worries about too many things, so this should help with getting more peace in my mind.

My biggest wish that I will work on in 2018 is no doubt my anxiety when it comes to exams. I finish my bachelor this summer and I count on taking the candidate afterward. So I have to be better at handling my anxiety.


Your 3 favorite pictures on your Instagram?
That’s a hard one, there are lot’s of good memories that I love! But I’m choosing three different ones that help me describing what I love!

I like making healthy delicious snacks and this pictures just shows my passion for healthy alternatives (protein pancakes is a winner every time). I have a fantastic collaboration ProteinBaker, which delivers healthy and easy shake-and-bake solutions for dessert, which I’m a huge fan of. If you haven’t tried it yet, I really recommend you do. It’s products I’ve tried and also used before I’ve collaborated with them.

I also like to take good pictures and in December I shot a really nice mood picture. I once considered to become a photographer, but it’s hard to break through in that industry so I chose another direction. But I still love to take pictures – and will continue doing it!

My last Instagram picture, which gets the honored prize of my top 3 on Instagram is…(drumbeat)…a picture of me. Ego-Lou in the blog. Oh well, it’s not that much because it’s a picture of me, but because of the memories associated with the picture. The picture is from Mauritius and this picture brings a lot of lovely memories from my vacation, where my boyfriend and I celebrated our anniversary, which was unforgettable. You may (TEASER ALERT) read more about it later in a blog post.

Hvad er din guilty pleasure?
Okay, inden jeg svarer på dette spørgsmål, vil jeg lige sige, at jeg er et ret ærligt menneske, og det er jeg også på bloggen! Så jeg ville have skrevet kinder chokolade, fordi det er seriøst er min go-to-snack. Men den vil jeg ikke definere som ?guilty?, det er bare sund fornuft at få lidt chokolade i ny og næ. Det skader ikke!

Men min guilty pleasure er, at? pille næse! Det er ret pinligt at indrømme, men jeg hader seriøst bussemænd, og de skal bare væk! .. så ja, jeg piller næse, og jeg synes faktisk, det er rart! Please sig, jeg ikke er den eneste..?


Hvad er dit yndlings feriested?
Jeg kan kun snakke ud fra de steder, jeg har været, og der er ingen tvivl! Det er MAURITIUS. Jeg var der for 2 år siden, hvor min kæreste og jeg fejrede årsdag – og det var den mest fantastiske oplevelse. Naturen er smuk, folkefærdet er så venligt og jeg fik svømmet med vilde definer på det åbne hav. Det var en oplevelse, som jeg aldrig nogensinde glemmer! Hvis du ikke har været der endnu, skal du helt sikkert gøre det!


Hvem er dine 3 yndlings Instagrammers og 3 yndlings bloggere?
Der er jo masser af dygtige folk at vælge imellem! Josephine, du er klart på listen, men det ved du som læser jo nok godt siden, du følger flittigt med! Men jeg tænker, at jeg vælger 3 bloggere ved siden af alligevel. Vi ved jo godt, at du er på listen over dygtige bloggere 😉 (awww, hvor er du sød Lou, haha)

  • Hanna Öberg, min store inspiration. Hun er bare fantastisk, masser af glæde og udstråling. Derudover har hun en virkelig flot fysisk, som motiverer mig til at nå mine mål. Hun er uden tvivl mit girlcrush! Har vi ikke alle et girlcrush? Hun er i hvert fald min.
  • Linnea Moos, hun er virkelig sjov og samtidig utrolig inspirerende! Hun er en del af team Bodylab og har den mest fantastiske humor. Hun taler virkelig til én – en direkte connection. Det kan næsten ikke forklares, hun SKAL opleves!
  • Morten Svane, han er både filmmaker, forfatter (Slut med forbudt) og podcaster. Morten Svane har så meget at byde på! Han har nogle utrolig dygtig på mange felter. Jeg er særlig vild med hans podcast og hans videoer, som er utrolig smukke.
  • Mathilde på bloggen helsemathilde.com
    Hun er helt almindelig, og det er helt perfekt! Bloggen er et sted, hvor hun deler ud af sine inspirerende tanker, inspiration til træning og ikke mindst et sted, hvor ærlighed er essentielt. Der er intet filter, ren og skær en pige, som man kan relatere til på flere områder.
  • Line på bloggen Lineslivsstil.dk
    Hun er personlig træner, blogger og nybagt mor. Hun formår at balancere både træning og det at være mor, hvilket jeg finder utroligt inspirerende. Udover det har hun lavet de fedeste intervaller, som virkelig har gjort min cardiodage meget bedre. Jeg er ikke en cardio pige, men hun har formået at gøre dem sjove ved intervaltræning. Hvis du – ligesom mig – hellere ikke er en cardiopige, så skal du prøve dem af.

Det minder mig faktisk om en anden god mommy blogger, som hedder Tine Krommes. Hun skriver om sin tilværelse som mor og har lavet de sjoveste indlæg. Selvom jeg ikke er mor, bliver jeg utrolig underholdt af hendes indlæg. Hun har ikke lavet mange indlæg endnu, men hun laver nogen, så er det virkelig også fantastiske!

  • Kathrine Brohus på bloggen sesse.dk
    Hun er fuld af glæde, dybe og så vinder hun mig klart over med hendes sjove mimik. Hun skriver både sjove og alvorlige indlæg såsom emnet ?sorg?, hvilket hun balancerer utrolig godt. Hun er fantastisk, intet mindre!


Hvis du fik en million kroner, hvad ville du så bruge dem på?
REJSE, REJSE OG ATTER REJSE. Og selvfølgelig en masse forkælelse til min nærmeste: mor, far, lillesøster, kæreste, veninder mm. En hyttetur i det svenske eller norske med alle mine dejlige veninder ville være lige i skabet! Ja der ville ikke grænser for, hvad jeg ville forkæle folk med! Jeg vil nok også købe en ny lejlighed til min kæreste og jeg – og starte forfra med indretningen. Nu har man lært af sine fejl, og hvad man kan lide og ikke lide.

Kort og konkret svar, men sådan er en god slutning vel ofte? Jeg vil bare sige tak fordi jeg måtte blogge med og være med i ?Get-to-Know? hos Josephine. Hvis du nu tænker, jeg må bare vide mere, er du velkommen at smutte et smut forbi bloggen!

I ønskes en god portion positive vibes fra, with love Lou.

– – – – – – – – – –

What is your guilty pleasure?
Alright, before answering this question, I’d just like to say that I’m a really honest person, and I’m also an honest person on the blog! So I would have said Kinder chocolate because that’s seriously my go-to-snack. But I don’t want to define that as “guilty”, it’s just common sense to get some chocolate here and there. That doesn’t hurt!

But my guilty pleasure is nose-picking. It’s really embarrassing to admit, but I seriously hate snot, and it just has to go away! Yeah, yeah I pick nose and I actually think it’s nice. Please don’t say I’m the only one.


What is your favorite vacation spot?
I can only speak from the places I’ve been and there is no doubt! It is Mauritius. I was there 2 years ago when my boyfriend and I celebrated our anniversary – and it was the most amazing experience. Nature is beautiful, the people are so friendly and I got to swim with wild dolphins in the open sea. It was an experience that I will never ever forget. If you haven’t been there yet, you should definitely do it!


Who’s your 3 favorite Instagrammers and 3 favorite bloggers?
There are so many talented people to choose from. Josephine, you’re on the list, but you probably know that. But I’m thinking I’ll choose 3 bloggers besides you. We already know you’re on the list of talented bloggers ? (Aww, you’re so sweet Lou, lol).

  • Hanna Öberg, my huge inspiration. She’s just amazing, so much joy and radiation. In her physique is just amazing which really motivates me to reach my goals. She is no doubt my girl-crush. Don’t we all have a girl-crush? Anyways, she’s definitely mine.
  • Linnea Moos, she’s really funny and at the same time really inspiring. She’s part of the Bodylab team and has the most amazing humor. She really speaks to one – a direct connection. It can hardly be explained, she MUST be experienced!
  • Morten Svane, he is both a filmmaker, an author podcaster. Morten Svane has so much to offer. He is so talented in so many ways. I really love his podcasts and his videos, which are incredibly beautiful.
  • Mathilde at helsemathilde.com
    She is completely ordinary that is so perfect! is a place re she shares her inspirational thoughts, training inspiration, and not least a place where honesty is essential. There is no filter, just a girl that you can relate to in several areas.
  • Line at lineslivsstil.dk
    She’s a personal trainer, blogger, and newborn mother. She manages to balance both exercising and being a mother, which I find incredibly inspiring. Besides that, she has made the coolest intervals, which really made my cardio days much better. I’m not a cardio-girl, but she managed to make it more fun with interval training. If you – like me – aren’t a cardio-girl, you should definitely try them. That actually reminds me of another great mommy-blogger, called Tine Krommes. She writes about her life as a mother and has written hilarious posts. I’m not a mother, I get really entertained by her posts. She hasn’t written many posts yet, but the ones she has are fantastic.
  • Kathrine Brohus at sesse.dk
    She is filled with joy and really gets to me with her funny mimic. She writes both funny and serious posts such as subjects like “sadness” which she balances really well. She’s amazing, nothing less!


If you got one million dollars, what would you use them on?
TRAVEL, TRAVEL & TRAVEL. And of course on my loved ones: mom, dad, little sister, boyfriend, friends, etc. A cabin trip to or Norway with all my lovely friends. There wouldn’t be a limit what I would spoil people with. I’d probably also buy a new apartment for boyfriend and – and start over with the interior. I’ve learned from my mistakes and what I like and don’t like.

Thank you for letting me be the one in the Get-To-Know posts. If you’d like to know more, feel free to stop by my blog.

I wish you a bunch of positive vibes, with love Lou.

#nouw30daychallenege #day17

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My 3 favorite podcasts