How I plan my workouts

My 3 favorite podcasts

Jeg er stadig lidt ny på podcast området, tro det eller ej. Det er kun et år siden jeg så småt begyndte at bevæge mig ind i den app, men jeg har alligevel formålet at danne mig nogle favoritter, trods det ikke er noget jeg gør mig særlig meget i endnu.
Her får du 3 af mine favoritter. Den første jeg fortæller om er grunden til jeg overhovedet startede med at hører podcasts.

Fries Before Guys
Jeg har lyttet on/off til disse to pigers podcast i lige knapt et års tid nu. De drøfter utrolig mange gode emner som man selv kan relaterer til, særligt som ung. Altså fra kærester, sex, det at blive voksen, kropsidealer, osv. osv.

Lady Lovin’
En podcast jeg er begyndt at følge med i fornyeligt men som drøfter dating-universet rigtig meget og det man kan blive udsat for som single der er på datingmarkedet. De taler også om sex, sundhed og business.

Betch Slapped
Dette er også en podcast jeg næsten lige er startet på. Betchene taler om nærmest alt og er hylende morsomme. De rådgiver i både kærlighed, venskaber og drøfter kendis sladder, og alt det du burde følge med i. Jeg skal helt sikkert have lyttet til flere af deres afsnit, for jeg er vild med de få jeg indtil videre har hørt.

– – – – – – – – – –

I’m still kind of new when it comes to podcasts, believe it or not. It’s only one year ago since I “tried” it and not something I’m using a lot, but I do have my favorites though.
Here you have three of my favorites. The first one is the reason why I even started listening to podcasts.

Fries Before Guys
I’ve listened to these two girls podcasts on/off for about a year now. They discuss incredible many good topics which you can relate to, especially as young. All from lovers, sex, growing up, body ideas, etc.

Lady Lovin’
A podcast I’ve recently begun to keep up with. They discuss the dating universe and the many things you can get exposed to as a single on the dating market. They also talk about, sex health and business.

Slapped
This is also a podcast I recently began listening to. The Betches talk about almost everything and are hilarious. They give advice on both love, friendships and discusses gossip of celebrities. I should definitely listen to them some more because I’m in love with the episodes I’ve heard so far.

#nouw30daychallenege #day16

2 kommentarer

  • Ja! Der er så mange gode, specielt hvis man kigger lidt kreativt efter dem;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • venterpaavin

    Jeg skal så meget igang med det der med podcasts – der findes jo tydeligvis helt vildt mange der ude, som er værd at give et lyt (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How I plan my workouts