#stand4fairness - sit4brunch

Hvorfor jeg rejser til USA om 2 dage og hvor lang tid jeg er afsted

Det er jo sådan at jeg har boet i USA af to omgange, lige efter jeg var gået ud af 9. klasse.
Første gang var jeg udvekslingsstudent fra august/september – december, i staten Massachusetts (Omkring Boston, hvis det navn siger dig lidt mere end “Massachusetts”?), hvorefter jeg rejse hjem og vendte tilbage til USA igen i april og blev der til august, hvor jeg boede hos mine forældres venner lige lidt uden for San Francisco i Californien. Jeg var dog ikke udvekslingsstudent i Californien, der rejse jeg derover på et turist/arbejdsvisum, mener jeg det hedder.

Jeg fik en skide god veninde, som jeg blandt andet også boede hos da jeg havde problemer med min første værtsfamilie, og hun bliver nu færdig fra universitetet og den oplevelse vil jeg gerne dele med hende. Derfor rejser jeg derover for at se hende graduate OG fordi jeg ikke har set hende og familien i 4 år, så de er efterhånden rigtig savnet.
Nu hvor jeg alligevel er i USA, kan jeg lige så godt rejse over til familien i San Francisco, så det gør jeg efter jeg har besøgt dem i Boston. Jeg så dog dem fra San Francisco i sommers, da de var hjemme og besøge familien de har i Danmark og de var med til mit studentergilde, men jeg savner dem alligevel og glæder mig til at besøge dem.

Jeg er væk i lige knap en måned, og tænker tiden bare skal gå med at nyde tiden sammen begge familier, shoppe, få lidt sol, måske hike lidt, og nyde det søde amerikanske liv som jeg jo elsker så meget. De af jer som læser med, der kender mig i virkeligheden, ved hvor obsessed jeg er med USA. Jeg føler mig simpelthen bare så hjemme i det land – omringet af den der helt særlige amerikanske mentalitet. De er så sociale, snakkesaglige, og det er sjældent man støder på den der jantelov, som man oplever herhjemme i Danmark.

Jeg glæder mig helt sindssygt til at komme “hjem” igen!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#stand4fairness - sit4brunch