How to save money when you're shopping online

Verdens bedste og billigste tip mod bumser

Jeg har i perioder selv rigtig mange problemer med bumser, og det kan være sådan en selvtillidsdræber hvis man føler man går rundt og ligner en stor hormonel teenage-bombe…??

Men frygt ej, Jose her har et billigt mirakelmiddel mod lige netop dette. Det er faktisk normalt beregnet til røde børnenumser, men det hjælper altså også på bumser – og faktisk også sår man vil have til at hele hurtigere og bedre og flottere.
Produktet hedder zink salve og skal helst være af mærket Natusan, da dette er den bedste og mest fede creme – de andre mærker som producerer zink salve er ret flydende og hjælper ikke på samme måde.
Deres zink salve koster kun omkring 35kr og kan købes i bl.a. Føtex og Bilka (måske også i Kvickly?). I kan kende mærket Natusan på svanemærket – cremen er btw fri for parabener, parfume, alkohol og farvestoffer OG allergivenlig.

Det i gør med denne børnenumsecreme er I smører en lille klat på det spot hvor i har en bums. Jeg anbefaler man gør det om aftenen og lader det sidde hele natten, for kønt er det ikke. Om morgenen når i står op igen er bumsen blevet udtørret af cremen, I skal ikke begynde at pille i bumsen eller kradse i udtørringen, men derimod bare lade den værre og smører den igen hver aften indtil den til sidst er helt væk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to save money when you're shopping online