Afstemning: Hvilke indlæg vil I se mere af?

How to save money when you’re shopping online

Jeg elsker at shoppe online – faktisk shopper jeg mere online end jeg gør i rigtige butikker..underligt nok så hader jeg nemlig at shoppe hvis det er i rigtige butikker. Jeg synes det er så irriterende med alle de mennesker og jeg synes generelt det er svært at danne sig et overblik af hvad butikken har af tøj.

Eftersom jeg efterhånden har shoppet riiiimelig meget online, har jeg også erfaret nogle ting – og det er lige netop disse, som jeg vil lære jer i dag.
Jeg er generelt lidt af en tilbudsjæger, jeg søger altid efter hvor produktet jeg vil købe er billigst og om der er nogle rabatkoder. Dette gør jeg ved at taste produktets navn ind på pricerunner.dk, denne hjemmeside fortæller hvor det er billigst at handle – dog skal man altid være lidt kritisk mht. hjemmesiden, så man er sikker på det ikke er et dårligt firma eller at du måske ligefrem bliver snydt. Dette kan trustpilot.dk hjælpe dig med at finde ud af. Her taster du firmaets navn ind og ser hvor mange stjerner det har og læser nogle af anmeldelserne.

En anden ting jeg også bruger meget for at spare penge er rabatkoder. Hver gang jeg vil købe noget går jeg ind på rabatkoder.com, for at se om hjemmesiden kører med nogen rabatkoder, indimellem er det kun en rabatkode, der giver gratis fragt og andre gange er det måske 10, 20 eller indimellem helt op til 30% rabat! Hvis siden ikke er dansk og heller ikke er en hjemmeside som måske er super populær at handle hos blandt danskere, er det ikke sikkert at man kan finde en rabatkode på rabatkoder.com. Hvis dette er tilfældet skriver du bare “discount codes” og så firmaets navn ind på Google, så vil der i de fleste tilfælde altid komme et par rabatkoder op.

Jeg håber mine tips og erfaringer kan bruges?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afstemning: Hvilke indlæg vil I se mere af?