Verdens bedste og billigste tip mod bumser

How to become a successful blogger #1

Jeg har fået sindssygt mange henvendelser fra andre spirrende bloggere, der spørg om hvordan jeg fik min blog op og kører til en mere succesfuld blog, med langt flere læsere dagligt end før i tiden.
Der sidder måske mange nye bloggere, der gerne vil have større succes med deres blog end hvad de formår lige nu, derfor besluttede jeg mig for at lave et indlæg omkring det – der vil løbende komme opfølgende indlæg med flere tips, so stay tuned?

Find din niche
Blog om det der interesserer dig og ikke om det alle andre blogger om. Hvis du ikke interesserer dig for mode så lad vær med at blog om det – det jo ikke sjovt at blogge om noget der ikke interesserer dig og dine følgere kan sagtens mærke om du er interesseret i det du selv sidder og blogger om eller ej.

Vær forberedt og klædt på
Inden du begynder at dele din blog på de sociale medier, er det bedst du har styr på alt indenfor blogland og har kvaliteten af din blog i orden. Få styr på alt indenfor design, HTML-koder, billeder, redigering, lovmæssige regler bl.a omkring sponsorerede indlæg og dit hovedemne på bloggen. Hvis din blog ikke er i orden når du deler den med venner, familie, bekendte, osv. får du ikke samme effekt med din lancering af bloggen, som hvis den var 100% i orden.

Integrer dig med andre bloggere
Læs andres blog og like og kommenter deres indlæg hvis du godt kan lide det de skrev, eller har noget på hjertet du vil kommenterer på til deres indlæg – vis du også er her og driver en mega fed blog.

Vær aktiv på alle sociale medier
Når først din blog er rigtig oppe og køre (som jeg også skrev til “vær forberedt” punktet), kan det være rigtig nyttigt at dele din blog med alle dine venner, familie og bekendte på de sociale medier. Del dit nye indlæg på Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, you name it – hvis dem “hey jeg har skrevet et super fedt nyt indlæg”.

Tænk logisk
Hvilke indlæg får som regel flest visninger? Veksel mellem disse indlæg der hiver en masse læsere hjem, så du i perioder hvor bloggen har nedtur lige kan booste bloggen med et indlæg rigtig mange vil gå ind og læse.
Denne erfaring omkring hvilke indlæg folk er mest interesserede i får du med tiden.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste og billigste tip mod bumser