Well hello there dejlige studenterhue

1 week without sugar, 3 weeks to go: How do I feel?

Nu har jeg klaret en hel uge uden at spise fødevarer med tilsat sukker. Jeg kan ærligtalt ikke huske hvornår jeg sidst har holdt mig så længe fra sukker, jeg tror næsten det er 5-6 år siden, eller noget i den stil.

På 2. dagen havde jeg sindssygt meget hovedpine, og det samme har jeg haft efter frokosttid idag.
Jeg har indimellem følt mig rigtig træt og jeg har haft sværere ved at stå op om morgenen. Derudover skal der intet til før jeg tænder af, jeg bliver voldsomt hurtigt sur og irriteret.
Men alt dette er “bivirkninger” – det er min krop der reagerer på at den ikke får de der store mængder af sukker henover en kort periode, som når man f.eks. spiser chokoladekiks, is eller en chokoladebar, men dette går væk så snart min krop har vænnet sig til den nye livsstil.
Man plejer at sige at det tager 21 dage før kroppen og sindet opfører sig normalt igen efter en koldtyrker med sukker – det siger de artikler og videoer jeg har læst og set i hvert fald?
Jeg har som sådan ikke cravet søde sager, jeg føler faktisk jeg har haft ret godt styr på min kost og trang til sukker, hvis jeg har haft trangen til noget sødt har jeg egentlig bare spist frugt eller Nellie chokolade som indeholder Stevia = ingen sukker. Men jeg har min tvivl mht. Stevia produkter, nok står der ingen tilsat sukker og 0-1 gram sukkerarter under næringsindholdet, men er det virkelig så meget sundere end almindelig sukker?
Jeg har tænkt mig at undersøge det nærmere, men det er bestemt ikke nemt at finde forsøg omkring dette, så jeg må lede videre indtil jeg har fundet nok information til at kunne fortælle jer, hvad jeg har fundet ud af.

Jeg føler som sådan ikke at der er sket nogen ændring på hvordan min krop ser ud, men jeg tror sagtens der vil kunne ske ændringer længere inde i eksperimentet.

1 kommentar

  • Tusind tak for dit tip. Jeg har også klaret mig fint indtil videre med frugt, Nellie produkter og Easis. Men jeg tænker jeg også skal ud og investerer i noget RIGTIG mørkt chokolade så

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well hello there dejlige studenterhue