New blog layout

Update after 2 weeks on my diet

Nu har jeg været på det her kost og træningsprogram som jeg har fået skræddersyet af Valentina Lequeux i to uger og jeg må sige jeg indtil videre er yderst tilfreds.
Men som jeg nævnte i første update, synes jeg maden er meget ensformig og har justeret lidt i min kost ved at erstatte fx en proteinkilde med en anden proteinkilde, fordi jeg er kørt surt i den fødevare. Fx har jeg nogle dage valgt at erstatte mine æggehvider og spinat med skyr, fordi jeg simpelthen ikke kan få den hele pose spinat ned mere. Den er blandet ind i mine æggehvider på panden, men stadig, jeg har mareridt over spinat nu. Til gengæld kan jeg stadig godt få mine æggehvider ned, så længe der er lidt peanutbutter til.

Anden uge på det her program har jeg faktisk syndet ret meget. Torsdag fyldte min bror 18 år, så der spiste jeg den aftensmad min familie selv skulle have og jeg vejede ikke min mad af. Jeg rørte ikke lagkagen, men spiste istedet det der nok svarer til lidt over en halv vandmelon selv, men til gengæld er det sundere og det var den eneste måde jeg kunne stoppe mine lagkage cravings, når kagen bogstaveligtalt står lige foran næsen på mig.

Lørdag holdte vi hans fødselsdag hvor der blev serveret god mad, kage og slik og der holdte jeg mig ikke tilbage. Jeg fulgte min diæt helt indtil gæsterne kom, da jeg ikke så nogen grund til at synde hele dagen, men da gæsterne så kom, spiste jeg lige hvad jeg havde lyst til i lige de mængde jeg følte for. Jeg tog to portioner hovedret, godt med sovs, et kæmpe stykke kage til dessert og jeg spiste uhyggelig meget daim fra slikskålen, for ikke at glemme chips med dip. Jeg er normalt ikke et chips-menneske, men når der er dip, så kan jeg love dig for at jeg bliver det?

De andre dage har jeg heller ikke fulgt min diæt 100%. Jeg har været utrolig sulten denne uge, sådan kronisk sulten. Jeg har aldrig følt jeg er blevet mæt, bortset fra torsdag og lørdag.
Jeg har snacket mørk chokolade her og der, spist kartoffelmad med mayonaise, ostemad med smør, creamy sun lolly og masser af frugt som ellers også er “forbudt” på denne plan.
Jeg har ikke overspist, jeg har bare givet mig selv lov til flere små cheats her i uge 2. Grundet at jeg ikke har fuldt planen så nøje denne uge, var jeg en smule nervøs da jeg skulle op på vægten her til morgen og sende både vægt-status og form-billeder til Valentina, men utrolig nok har jeg tabt mig 600 gram, hvilket jeg virkelig ikke havde regnet med, når jeg har spist så meget de to af dagene og ikke fulgt planen 100% ved fx at spise meget frugt og ved at lade mig selv få lidt usundt her og der.

Med de 600 gram jeg har smidt i uge 2 har jeg i alt smidt 1,7 kg de sidste to uger.
Igen, vil jeg gerne pointerer, at jeg overhovedet ikke stoler på vægten, jeg mener stadig at det lige så godt kan være væske eller noget i den stil. Jeg kan heller ikke umiddelbart se nogen forskel på min krop, men til gengæld føler jeg mig bedre tilpas i min krop, fordi jeg ved jeg behandler den godt, sundt og balanceret og det er det vigtigeste, for det giver mig virkelig selvtillid når jeg har det godt i min krop.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New blog layout