Tegn på du er afhængig af sukker

How to get up in the morning tips

Læg telefonen i den anden ende af rummet
På den måde er du nødt til at rejse dig fra sengen for at slukke alarmen og vi ved jo alle sammen godt, at det sværeste om morgenen er at stå op fra selve sengen. Når man er oppe er det pludselig ikke så slemt længere?

Vælg en behagelig alarm ringetone
Der er intet værre end at vågne til en forfærdelig sang, som gør selv den rareste person til et monster når han eller hun bliver vækket….Derfor, vælg en behagelig ringetone hvor du tænker “ahhh tid til at stå op og få det bedste ud af dagen” istedet for “ARRRGHHH fucking nej et lorte liv, lad mig være!!!!”

Bliv spændt
Inden du går i seng så tænk på en ting du vil gøre i morgen tidlig som gør dig spændt til at stå op. Det kunne være en ny morgenmad opskrift, dit yndlings musiknummer du gerne vil smadre dine højtalere på og irriterer naboerne med imens du laver morgenmad, eller måske et nyt ansigtsprodukt du glæder dig til at prøve.

Giv dig selv en belønning
Står du op til tiden med god energi og et positivt mindset, kan du give dig selv en belønning. F.eks et stykke af din yndlingschokolade på et tidspunkt i løbet af dagen, eller måske at bruge penge på en lille ting du har ønsket dig i lang tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tegn på du er afhængig af sukker