3.b som spejdere #idrætsdag2016

Den årlige GRØD-tur

?I lørdags var jeg med mine to veninder, Trine og Vera stået tidligt op for at tage til KBH, nu hvor det var GRØD’s fødselsdag. Det er en ting som Trine og jeg begyndte på sidste år, da vi hørte om deres fødselsdag, og grøden dermed var billig. 
Jeg hentede Vera kl. 06:00 om morgenen og vi kørte hjem til Trine, som var dagens chauffør idag, da vi næsten er noget ind til KBH, kommer jeg i tanke om at jeg har glemt at slukke lyset/strømmen i min bil (mindre detalje – min fars bil)……. 
Da vi endelig ankommer til GRØD forretningen er der super lang kø (ca. 150 meter ville jeg tro), og da vi endelig når frem og står inde i selve butikken, får vi af vide at tilbuddet for grød til 5 kr. slutter nu fordi klokken var blevet 09:00 og tilbuddet gik fra 07:00 – 09:00. MEGA IRRITERENDE! Men vi skulle altså have grød, så vi bliver stående i butikken for at købe grøden til den normale pris – 50kr. Da vi har stået der 10 min. ekstra og køen ikke har rykket sig, siger de at de lukker butikken ned nu, fordi de skal gøre klar til resten af dagen, osv. – Meget dårlig kundeservice, at de ikke sagde det samtidig med meddelelse om at tilbuddet var slut…… 
Vi beslutter os så for at få noget kaffe og kakao og gå mod torvehallerne for at få grød der. Klokken var 30 min. over tilbuddet skulle være slut, men den butik solgte stadig grød til 5kr. Da vi så næsten står med snuden oppe ved betalingen, lukker de for tilbuddet og lukker butikken – altså hvad er chancen?!! Vi beslutter os dog for at blive til de åbner igen, og så bare betale fuld pris for grøden, for grød det skulle vi altså have og det fik vi også ?

Der skete på hele turen en masse småting som bare gjorde dagen til ren skandale og en stor fiasko (dagen var dog hyggelig alligevel), men det med grøden var nu det værste, BORTSET FRA…… Min bil der ikke kunne starte da vi kom hjem. Trines far havde sat to batterier ud vi kunne forsøge os med, da hendes forældre var til fødselsdag. Der var dog bare lige et til problem – batteriet var under førersædet og vi vidste ikke hvordan vi fik sædet af. Så udover de naboer Trines far har inddraget i mit problem, så han kunne låne et “super-batteri”, så inddragede han også en gæst til fødselsdagen, som han vidste også ejede en Land Rover, der så kunne forklare os hvordan vi fik sædet af. 
Jeg kan afsløre at bilen aldrig startede og Vera og jeg måtte skamfuldt blive hentet af min mor…. Den kunne dog godt starte næste dag og jeg har fået min bil hjem igen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.b som spejdere #idrætsdag2016