Studenterkørsel - det sjoveste jeg nogensinde har prøvet

Galla 2017

I går var gallaaften på Vordingborg Gymnasium, og i sådan en anledning hører der selvfølgelig en masse flotte piger i kjoler (eller buksedragt), hotte mænd i jakkesæt / smoking or whatever og nydelige par gående ned af den røde løber.
Jeg fulgtes med min klassekammerat Sebastian, men vi ankom sammen med Frida og Ilyas som vi også har gået i klasse med. For nogle måneder siden var det egentlig planen at mange af os i klassen skulle være ankommet på en beerbike, men det blev desværre ikke til noget, så istedet aftalte Frida og jeg her i sidste uge at vi fire da burde ankomme sammen, vi vidste bare ikke i hvad før et par dage inden men det endte så med at vi ankom i min fars Defender. Det var nemt og billigt, så det var jo genialt, haha.

Gallamiddagen var så hyggelig, vi fik drukket godt igennem ved vores bord, og senere stod den på lancier hvilket var pisse skægt når man i forvejen er liiiidt beruset?

Efter gallamiddagen var overstået tog vi på Stars til efterfest med alle gymnasiereleverne, handelsskoleeleverne og de fleste af lærerne. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så sjov en bytur som den her, hele studenterugen har været pisse fed og sjov, men den her aften satte lige prikken over i’et.
Vi blev svunget godt rundt på dansegulvet af vores spansklærer og min veninde Trine insisterede på at vi lavede ormen på dansegulvet – det plejer vi når vi er i byen sammen – så det gik jeg jo med til uvidende om at når jeg kom op igen fra gulvet mødte jeg Trines ansigt med blod løbende ned ad sig. Jeg aner ikke hvordan hun har gjort det, men hun har simpelthen formålet at bide hul i sin hage/læbe både udvendig og indvendig og idag render hun rundt med den største underlæbe jeg nogensinde har set.

Jeg har kun fået 2 timers søvn i nat fordi vi skulle til translokation kl. 9, så jeg er fuldstændig smadret nu og ligger sikkert og sover lige efter det her indlæg er smækket op.

Rigtig mange spurgte ind til min kjole om hvor jeg havde købt den, men den er faktisk ikke købt, jeg har lejet den i Amorin i København, så I kan også sagtens få fingrene i den hvis i en dag skal til et ekstra fint arrangement.
Mit hår er sat af den mest fantastiske og sødeste fyr Andreas Bosen (se 2. sidste billede, der står jeg med ham), han holder til i Kiton salonen i Vordingborg og kan varmt anbefales hvis I skal have sat hår til en eller anden anledning en dag. Han er vidunderlig og mit hår sad smukt hele aftenen selvom jeg hoppede rundt som en vanvittig på dansegulvet. Han kom op og så mig til galla da jeg ankom, og stod klar med redningskassen hvis nu noget ikke var som det skulle – virkelig dejlig overraskelse og pisse sødt!

Hvis I gerne vil se lidt små klip fra det sindssyge afterparty er der en video på min Instagram?

2 kommentarer

  • Thank you so much! No I’m taking two gap years where I work the first year to save up some money so I in my second gap year can become a tourist guide – hopefully some tropical place

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaron

    Congratulations Josephine! Your hair is lovely, it’s like a royal princess look. Are you going to college next?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkørsel - det sjoveste jeg nogensinde har prøvet