A personal talk

3.g’er of the month – June

Navn: Josephine Lydolph

Alder: 19 år

Klasse: 3b

Studieretning: Spansk A ? Engelsk A ? Samfundsfag B

Skoletræt ? ja/nej: Ja, men læseferien har hjulpet lidt på det og tanken om at jeg er student om en uge hjælper også rigtig meget på det.

Hvad er dit motto? “If you can dream it, you can do it”. Lad aldrig nogen som helst fortælle dig at dine drømme er uopnåelige, for det er der intet der er. Jeg er dog også ret vild med dette citat “People might not always tell you how they feel about you, but they will always show you by the way they treat you”, det er dog ikke rigtig et motto, men sandt det er det fandme!

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Skid på hvad andre vil tænke om dig, vi lever i et samfund hvor janteloven komme til syne hele tiden. Kæmp for de ting du gerne vil opnå og tag dine nederlag som en form for læring. Du skal gøre lige præcis det DU gerne vil her i livet, og ikke rette dig efter hvordan andre synes du bør leve dit liv.

En ting vi ikke ved om dig? Jeg ELSKER Go Nova og har altid hørt Go Nova hver morgen på vej til skole. De redder seriøst hver en trist og kedelig morgen man har?..og jeg er fuldstændig pjattet med Majbritt, hun er fandme herlig.

Hvor var du henne på studietur? Som spanskklase skulle vi selvfølgelig til Spanien, så vi var i Granada først og derefter Malaga.

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Det må være samfundsfag og idræt, synes dog også psykologi var et spændende fag.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Der er sgu nogle stykker…. Oldtidskundskab, religion, biologi, naturgeografi, fysik og drama.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Det må være min SRP. Jeg skrev i to fag jeg godt kunne lide og skrev om noget, der virkelig bare interesserede mig helt vildt. Jeg er ikke hende der score 10 og 12-taller og bruger hele min eftermiddag på lektier, men når der først er et fag eller et emne der har fanget min interesse så går jeg også i dybden med det. Så til min store overraskelse og lettelse endte jeg sgu med et 10-tal i den største opgave man skriver i sin gymnasietid ? det er jeg satme stolt over!!

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? At bliver studeeeeent.

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? Eksamenerne?.men dem har jeg jo så småt snart fået overstået, mangler kun AT eksamenen på mandag hvor huen kommer på hovedet?

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Mine branderter tror jeg.. Der har været nogle stykker.

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord? Udfordrende, krævende, dannende.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Den aller første fredagscafé i 1.g var sgu hyggelig og sjov. Det hele var så nyt og anderledes. Men jeg tror mit favoritminde bliver d. 19/6 kl. 11:15 når jeg står med den mest betydningsfulde hue på hovedet.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g?ere og kommende 3.g?ere? Klø på, men lyt til dig selv. 3.g?er er hårdt og frustrerende ? det er måske ikke det her råd lærerne vil have at en elev giver, men pjæk hvis du har brug for det pga. stress med lektier, afleveringer eller andet. Det har sgu hjulpet mig mange gange at tage en fridag hvis alt var ved at falde sammen over mig.

Noget andet du vil dele med os (tilføj hvad som helst): 3.g var faktisk det værste år i både gymnasiet, men også gennem de 19 ? snart 20 – år jeg har levet. Der har satme været mange negative og triste øjeblikke, problemer, frustrationer, tårer og svigt, men det har heldigvis kun gjort mig stærkere og klogere.

2 kommentarer

  • Ih tusind tak, hold kæft hvor er du sød <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Uh vor spændende, så blev det din tur til at være hovedpersonen i din geniale serie;-) Med under en uge til huen, er det vel også sidste chance… Alt mulig held & lykke med den sidste eksamen, og ligegyldigt udfaldet, bliver det el fantastisk, når den er overstået!
    Nu må du nyde din studentertid;-)
    Smil til dig!
    Laura // LMinside<3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A personal talk