My new favorite piece of jewelry

Dette ser jeg mest frem til ved at starte i skole igen

Lære om noget, der interesserer mig
Gymnasiet var jo som jeg før har skrevet, et rent helvede for mig at komme igennem. Kun få fag interesserede mig (idræt, samfundsfag og psykologi), så det var rimelig svært at finde motivationen frem i 3 år. Jeg skulle 100% have været på handelskolen, desværre var jeg som nævnt før på bloggen, blevet fortalt at det handlede om at regne matematikopgaver ud dagen lang, og jeg er ikke stor fan af matematik. Men det finder jeg jo senere hen ud af overhovedet ikke passer.
Nu glæder jeg mig bare til at endelig skal gå i skole og lære om noget, der oprigtigt har min interesse – entreprenørskab og design. Forhåbentlig kommer glæden ved at gå i skole endelig frem i mig.

Skabe nye venskaber
Jeg elsker at møde nye mennesker og jeg glæder mig bare helt vildt til at skabe nye venskaber og få mig en “ny” omgangskreds. Det er virkelig noget af det jeg ser aller mest frem til ved at skulle starte i skole igen.

Gå i skole et helt nyt sted
Man blev sgu til sidst lidt træt af at se på de samme gange og klasselokaler på gymnasiet. Jeg glæder mig vildt meget til at gå i skole et helt nyt sted langt væk fra Sydsjælland. Det er både en ny skole og en ny by – det bliver så spændende.

Blive inspireret af menneskerne på KEA og selve KEA’s omgivelser
Jeg synes KEA har et vildt fedt studiemiljø. Det er en skole man rent faktisk har lyst at blive på efter skole og sidde med skolearbejde eller gruppearbejde. Den er fancy og har bare et eller andet drive over sig. Og så glæder jeg mig vildt meget til at være iblandt en masse inspirerende mennesker, der brænder for deres studie og som kan fylde en med en masse gode og kreative idéer og input. Jeg elsker at jeg skal gå på en så kreativ-præget skole.

Til at komme igang igen
Jeg keder mig sgu lidt nu og jeg glæder mig til at der sker noget helt nyt for mig. Det bliver dejligt at komme igang igen og have noget fast man skal i kalenderen. Det ser jeg utrolig meget frem til.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new favorite piece of jewelry