Studentergilde + 50 års fødselsdagsfest

Trying to get back on track

Jeg har en tilståelse – at leve sundt og træne er pisse svært for mig lige i øjeblikket. Jeg følte egentlig jeg var rimelig godt med i sidste uge indtil torsdag hvor Lasse kom hjem fra 2 måneder i Sydafrika, og jeg derfor hellere ville bruge dagene med ham end at træne + så havde vi jo også en fest, der lige skulle stables på benene og gøres klar til..og ryddes op efter – siden torsdag er det faktisk bare gået ned ad bakke.
Jeg var i træningscenteret i mandags (den eneste dag i denne uge), men jeg har spist slik og junk konstant lige siden torsdag i sidste uge. Det er svært at leve sundt når der er slik, chips og popcorn tilbage fra festen og når man to gange har været i Næstved pga. jeg smadrede min mobil og den skulle repareres…..og Næstved har altså en McD og jeg synes i den tid jeg var i Næstved, at chili cheese tops og en “hjemmedesignet” McD burger var en skide god idé – det synes jeg ikke nu.

Jeg tror mit problem er at jeg ikke længere har en rutine. Da jeg gik på gymnasiet trænede jeg altid efter skole, før skole eller om aftenen, alt afhængig af hvordan mit skoleskema var de forskellige dage. I læseferien trænede jeg for det meste altid om morgenen for at det var “overstået” og jeg dermed bare kunne koncentrerer mig om at læse op resten af dagen.
Lige nu laver jeg jo ik og en skid. Jeg har intet jeg skal nå for jeg går hverken i skole eller har arbejde. Jeg har søgt flere forskellige steder, både steder hvor de søger, men også uopfordrede ansøgninger. Dem jeg har fået svar fra står enten ikke og mangler lige nu eller kigger først ansøgningerne igennem om nogle uger, og jeg vil egentlig bare gerne igang med at arbejde nu. Jeg keder mig og jeg mangler rutiner i livet, for det er åbenbart sådan jeg fungere bedst.

Her til morgen har jeg udregnet mine macros og forsøger mig nu på den måde med at komme tilbage på sporet ved at tælle macros igen, det plejer at fungere rigtig godt for mig. Desuden har jeg printet en masse inspirerende og motiverende citater og billeder ud og hængt op på mit værelse. Jeg håber det hjælper, for ellers går det sgu snart rigtig galt det her og jeg har altså et mål i efteråret jeg meget gerne skulle nå?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studentergilde + 50 års fødselsdagsfest