20 år og på vej ind i det årti hvor (måske) de største forandringer sker

Tilståelse: Jeg har spist usundt 7 dage i ugen og trænet minimalt i over 1 måned

Ja..så jeg har en tilståelse. Lige siden studenterugen har jeg trænet i gennemsnit 2 gange om ugen og spist usundt 6-7 dage om ugen. Jeg har måske taget mig sammen 2 dage om ugen med træning, men faldet i med usund mad, junk og slik hver eftermiddag/aften.

Jeg kan ikke helt forklarer hvorfor, min største forklaring må være at jeg jo bare er menneskelig. Jeg ved ikke om det måske er fordi jeg har haft brug for den her lange pause..
Jeg trænede ret hårdt op til studenterugen, fordi jeg ville se godt ud i min gallakjole som jeg vidste jeg skulle have på efter 4 dage med druk og ingen tid til træning. Efter studenterugen har der hele tiden været et eller andet jeg skulle, jeg har hele tiden haft planer flere dage i ugen, hvilket jeg normalt ikke plejer at have, og det har været et problem for mig ikke længere at have en rutine som jeg havde da jeg var gymnasieelev.
Som gymnasieelev havde jeg et fast skema hvér dag, jeg vidste hvornår jeg skulle møde i skole og hvornår jeg havde fri og ud fra det planlagde jeg hvornår jeg kunne træne i løbet af dagen og ugen. Lige nu har jeg intet fast skema eller nogen som helst rutine, og jeg er nok bare den type person, der fungerer bedst med rutiner og skemaer…..jeg elsker generelt at tilrettelægge og planlægge.

Hvis ikke jeg er ude pga. begivenheder jeg er inviteret til eller aftaler jeg har planlagt med veninder og venner, så sidder jeg derhjemme og researcher på nettet til blogarbejde, sætter tøj til salg på 4-5 sociale platforme, er i Brugsen med pakker der skal sendes eller også så sender jeg uopfordrede jobansøgninger rundt. Jeg er btw utrolig overrasket over hvor lidt, der svarer tilbage på ens jobansøgninger, et “nej vi søger desværre ikke lige nu” ville da være på sin plads!!…
Jeg håber inderligt snart jeg får et job, jeg har været til to samtaler indtil videre hvor jeg faktisk fik jobbet inde i Pilgrim i lufthavnen, men som jeg endte med at takke nej til pga. transporten og udgifterne. Turen derind ville tage 2 timer i alt med myldertrafikken, lufthavnsbus, security, osv. + jeg skulle betale for at parkerer derinde. Jeg ville ellers gerne have arbejdet i Pilgrim og chefen virkede simpelthen så sød.
Nu går jeg og venter svar på min anden samtale og jeg håber simpelthen så meget på at jeg er den heldige, jeg vil virkelig gerne have det job, butikken var fed og ejeren var ung og havde formået at skabe en stor succes på så kort tid, hun var simpelthen så inspirerende! Jeg krydser fingre – jeg får svar i midten af august.

Anyways jeg har lagt en ny strategi for at komme igang igen og tilbage på sporet, for jeg kan virkelig se jeg har tabt muskelmasse specielt po mine lår, ryggen og armene.
Det er jo heller ikke fordi jeg ikke nyder at træne, jeg elsker det stadig lige så meget som før, jeg mangler bare en rutine fordi jeg er vant til at have en rutine……jeg er bare et rutinemenneske på nogen områder.
Den sidste månedstid har jeg haft sagt til mig selv at jeg ville træne om eftermiddagen, som så er blevet til aften og som så blev til aldrig…
Min nye strategi går ud på at træning bliver det jeg starter min dag med, hvilket egentlig også er det jeg bedst kan lide. Jeg spiser morgenmad og så kører jeg i træningscenteret. Jeg er generelt rimelig glad for at stå tideligt op, jeg hader at sove længe fordi jeg hader ikke at få noget ud af dagen – og jeg vågner alligevel ofte af mig selv ret tideligt, men ligger så bare med mobilen i 2 timer og glor på den og den går sgu ikke fremover.

Det er gået rigtig godt her i dag. Jeg var inde og træne fra 10-12 – lidt sent i forhold til hvad jeg ville, men jeg havde en masse e-mail arbejde jeg lige tog først (hader det og så var det jo overstået).
Jeg fik virkelig tæsket mine lår igennem, jeg kunne ærligt ikke tage det sidste sæt i min den sidste øvelse, haha. OG jeg har ikke rørt noget som helst usundt, så vi er på rette spor igen og det er pisse fedt – nu skal den nye strategi bare holde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 år og på vej ind i det årti hvor (måske) de største forandringer sker