Jeg frygter...

Rejsetip: Sådan får du mere plads i din kuffert

Billedet er taget af Mike Birdy – stocksnap.io

Jeg elsker jo at rejse og min største drøm ville jo være at kunne leve af at rejse.
Da jeg var udvekslingsstudent i USA og skulle til at vende snuden hjemad, var det ikke helt uden problemer. Jeg havde kørt liiiidt for meget kort i forhold til hvad der egentlig kunne være i min kuffert.
Nu var jeg så heldig at jeg boede hos en familie, som selv var meget berejst og særligt mosteren rejste meget. Hun boede på daværende tidspunkt hos min værtsfamilie og kunne se at jeg under min nedpakning af alt mit “lort” jeg havde kørt, havde seriøse problemer med at få tingene til at være i kufferten, og gav mig i den anledning det jeg vil våge at påstå er verdens bedste pakketip. I stedet for at folde mit tøj ned i kufferten, skulle jeg rulle mit tøj sammen – lidt ala som en roulade (gir det mening?). Det var helt sindssygt hvilken forskel det gjorde og jeg endte kun med at lade et par gamle slidte sweaters blive i det amerikanske, ellers fik jeg faktisk alt med hjem.
Det er et tip jeg har benyttet mig af lige siden hvis pladsen har været problematisk efter en ferie, og det er en sikker vinder hver gang!

3 kommentarer

  • Camilla

    Haha, jeg havde også alt for meget, der skulle med hjem i kufferten efter jeg havde studeret i USA. Der var jeg dog så heldig at have flere kufferter med mig. I dag ruller jeg dog altid mit tøj – det er utroligt hvor meget plads, det giver i ens kuffert (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi må jo hjælpe hinanden der hvor vi kan, haha. Specielt hvis problemet er for meget shopping og efterfølgende mangel på kuffertplads

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Tak for tippet, det vil jeg da benytte mig at næste gang, at jeg mangler plads i min kuffert

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg frygter...