Before: "You have no boobs" Now: "You looked amazing before your boobjob."

Kom maveproblemerne til livs

Sponsoreret indlæg

Jeg har hele mit liv været rigtig præget af mave/tarm-problemer, i perioder har det været forstoppelse, andre gange har det været det stik modsatte – det er faktisk sjældent mit tarmsystem fungerer normalt.

Jeg ved jeg ikke er den eneste med mave/tarm-problemer her i Danmark, det er et stort problem hos rigtig mange. Faktisk oplever 28% af danskerne problemer med fordøjelsen en eller flere gange om ugen.

Jeg har personligt erfaret at min kost har en kæmpe betydning ift. hvordan mit mave/ tarmsystem har det og jeg prøver generelt at spise godt med fibre i min hverdag og generelt bare leve sundt, da usund kost og meget fedtfattig og sukkerholdig mad samt alkohol, får mit system til at gå helt amok.

Nu har jeg det sidste stykke tid prøvet at indtage Lactocare’s produkter – deres Lactocare Daily tabletter, Lactocare Plus tabletter og deres Lactocare Teeth sugetabletter og det har virkelig hjulpet. Lactocare tabletterne er et kosttilskud som er med til at holde tarmsystemet i balance, de indeholder levende og varmebehandlende mælkesyrebakterier.
Jeg kan mærke en klar forbedring og de har også været en kæmpe hjælp her efter operationen hvor jeg har været på en ordentlig cocktail i form af forskellige piller. De første dage efter operationen var jeg fuldstændig forstoppet og kunne slet ikke få gang i systemet, men Lactocare og en espresso med dobbeltshot satte gang i det hele igen?

Jeg har faktisk også hele mit liv haft problemer med blister i munden og selvom Lactocare Teeth er til dårlig ånde, så har de faktisk hjulpet lidt på det problem.

Udover de ovennævne tabletter som jeg har været på findes der også Lactocare Travel, Stop, Fiber, Feminine, Kids, Baby og Mother&Child og de kan købes på apoteket. Du kan læse mere om Lactocare og deres forskellige produkter lige HER.

Og her til sidst nævner jeg lige nogle gode råd til en mave i balance

  • Spis en fornuftig morgenmad.
  • Tyg maden godt.
  • Undgå sukker og for meget mættet fedt.
  • Suppler med mælkesyrebakterier (fx Lactocare).
  • Drik rigeligt med vand.
  • Få motion ind i din hverdag.
  • Hold ikke luften inde.
  • Undgå stress.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Before: "You have no boobs" Now: "You looked amazing before your boobjob."