My meeting with one of the most famous barista's in the world, Dritan Alsela

Extreme sports I would like to try

Jeg er virkelig en kylling når det kommer til sådan noget med adrenalinkick. Jeg har kun én gang i mit liv været op i det gyldne tårn i Tivoli og det er mange år siden – den gang jeg var en smule mere frygtløs. Dæmonen i Tivoli har jeg dog nosser nok til at sætte mig op i stadig, så helt bangebuks er jeg dog ikke?

Men sagen er den at jeg faktisk godt kun tænke mig at teste mig selv lidt, jeg har faktisk en lille “drøm” om en dag at springe og bung jump og i faldskærmsudspring fra et fly. Det lyder rimelig crazy når man er en kylling, men vi lever jo kun en gang, så hvis jeg fik chancen for det, ville jeg stærkt overveje det. Jeg siger ikke at jeg ville gøre det 100% eller uden at tænke over det, men jeg ville stærkt overveje at gøre det – bare for oplevelsen, den personlige sejer man føler ved at overvinde sin frygt og for den gode historie det ville blive, haha??

– – – – – – – – – –

I’m such a chicken when it comes to adrenalin kick. I’ve only once tried the Golden tower in Tivoli and that is many years ago, back I was slightly more fearless than I am now. Although I do have the balls to try the demon in Tivoli, so I’m not a complete coward?

But the thing is that I actually want to test myself, I have a little “dream” about bungy jumping one day and parachute jumping from a plane. It sounds really crazy when you’re such a chicken, but you only live once, so if I got the chance I would really consider it. I’m not saying that I’m 100% sure I’d do it, but I would definitely consider doing it – just for the experience, the personal victory you feel when you conquer your fear and for the good story, lol??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My meeting with one of the most famous barista's in the world, Dritan Alsela