The summer collection from iDeal Of Sweden + discount code

Min holdning til Roskilde Festival

Roskilde Festival er slut og selvom jeg ikke har været der selv, føler jeg nærmest på en eller anden måde at jeg har med alle de stories venner og bekendte har lagt op på både snapchat og instagram, haha.

Jeg elsker koncerter, events, arrangementer, festivaller, musik-oplevelser osv. her i sommermånederne, men Roskilde har stadig ikke sagt mig så meget at jeg har ville afsted. For det første synes jeg det er vanvittig dyrt for at ligge i lort, pis og bræk i en uge. For det andet ville jeg ikke overleve så mange drukdage i træk. For det tredje, synes jeg det er pisse ulækkert. Jeg tror simpelthen ikke jeg kan overleve at bo så svinsk en hel uge. Forestil dig du sætter dig et sted på græsset hvor en anden for to dage siden har stået og pisset og brækket sig, for ikke at tale om urinstøvet. Altså jeg er ved at brække mig ved tanken.

Jeg tror det er vanvittig sjovt at være der og man har en fest uden lige i det her fuldstændig absurd underholdende univers hvor alle er venner med alle, og jeg gad faktisk rigtig godt afsted, men jeg overlever ikke at leve så svinsk. Jeg har hørt om at de har lavet sådan et “pænere” sted man også kan have telt, jeg ved ikke om det er sandt, men hvis det findes eller en dag bliver lavet, så kunne jeg godt overveje at tage afsted.
Eller hvis Coldplay eller Imagine Dragons en dag kommer på Ros, så trodser jeg nok min forfængelighed og tager afsted, for så er det jo en helt anden sag? Jeg ved ikke om de nogensinde har været på Ros, men hvis de har, så håber jeg da de en dag kommer igen, for så er jeg den der har købt billet.

Men altså når alt kommer til alt, lort, pis og bræk eller ej, så tror jeg simpelthen det er en mega grineren uge, men psykopatisk mange oplevelser og minder, og jeg vil jo faktisk gerne opleve det en dag, men jeg skal arbejde med min forfængelighed før jeg kan overleve en uge på ros, det er helt sikkert, haha.

?Men hvor ville jeg ønske folk kunne rydde op efter sig. Nu sidder jeg og kigger på billeder på nettet af hvordan der ser ud og jeg synes simpelthen det er for dårligt at man efterlader det sådan. Det mindste man kan gøre er sgu lige at rydde op efter sig…

En anden ting jeg er forarget over som også lige kan nævnes nu vi taler om Roskilde Festival, er en artikel jeg læste om at folk skider, pisser og kaster skrald og andre genstande ind på hundene, der bor på et internat lige op af Roskilde Festival pladsen, samt kaster lort ind til dem – det gjorde mig fucking vred. Hvis jeg så nogen gøre det havde jeg kraftedeme bundet dem til et træ og hældt en liter gylle ud over dem mens de havde åben mund og bagefter smurt dem ind i hundelort og ladt dem sidde op af det træ til offentlig skue. Bare fordi man er på Roskilde kan man fandme da ikke tillade sig at behandle naboerne (dyrene) på den måde. Man skal sgu opføre sig ordentligt. Usmagelige mennesker er i, jeg håber fandme nogen af jer der gjorde det, læser det her??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The summer collection from iDeal Of Sweden + discount code