Jeg flytter hjemmefra

My Heaven

Indlæg i samarbejde med My Heaven

I sidste måned fortalte jeg om dette flotte halssmykke (læs her), der var fuldstændig mig/min stil og som havde en betydning for mig selvom det ikke havde en lang historie eller var et loppefund, men derimod bare fik historie for mig fordi det minder om min mor’s stil fra da hun var i min alder – og min mutter er sej, hende ser jeg op til.

My Heaven er både en fysisk butik og en webshop. Du kan finde mærker som Jacqueline De Yong, KAFFE Clothing, Comfy Copenhagen, Minus, Re:designed by Dixie og mange mange flere.
Du vil blive mødt af 3 smilende servicemindede piger, Marlene, Camilla og Gitte, når du træder ind i butikken, som er klar på at hjælpe dig bedst muligt, så du kommer ud med et fantastisk køb fra butikken.
Det var Marlene, der er i 2012 fik sin drøm om egen butik til at gå i opfyldelse, da hun startede My Heaven i hjertet af Næstved.
Du kan finde My Heaven’s fysiske butik på Ringsted Gade 18, st., 4700 Næstved. De har åbent mandag til torsdag 10:00 – 17:30, fredag 10:00 – 18:00 og lørdag 10:00 – 15:00.
Du kan tjekke My Heaven’s website ud lige HER og følge dem på Facebook lige HER og Instagram lige HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg flytter hjemmefra