Sælger ud! Alt skal væk! Fri fragt! BYD BYD BYD

Jeg flytter hjemmefra

Ligesom mange der kender mig, havde jeg aldrig troet denne dag skulle komme, i hvert fald ikke lige foreløbig og det er heller ikke med min gode vilje. Jeg ville SÅ GERNE blive boende hjemme hos mor og far mange år endnu, jeg har det jo så godt derhjemme og jeg synes de er en mega nice og skør familie – jeg vil ikke undvære dem i min hverdag, men det bliver jeg desværre snart nødt til.

Jeg glæder mig til at stå på egne ben, bo på en fuldstændig anderledes måde og til at indrette en bolig efter min smag, men jeg kommer samtidig også til at savne min skøre familie, min hund, elskede Bogø hvor der grønt og vand over det hele og langt til naboen.

Da jeg var 16-17 år gammel, kunne jeg slet ikke vente med at komme til København og bo, sådan har jeg det på ingen måde mere. København siger mig intet nu. Jeg synes det er en dejlig by at besøge, men det er ikke en by jeg som sådan gider at bo i – og da sket ikke med børn (børn er dog heller ikke planen lige foreløbig, haha)?
?Jeg vil langt hellere bo hvor der er fred og ro, grønt og massere af plads – og til langt billigere penge. Men jeg ser mange fordele ved at bo i København mens jeg studerer herinde – jeg skal ikke længere stå op midt om natten, bruge 3 timer hver vej på transport, jeg kan drikke til fredagsbaren uden at tænke på at jeg skal køre bil så snart jeg rammer Vordingborg St., jeg kan gå i byen uden at tage stilling til om jeg skal tage toget lidt i tolv om aftenen eller holde den kørende til ved 4:30 tiden om morgenen og desuden lærer jeg hvordan det føles at blive taget ved røven når det handler om kvadratmeterpris.

Mine forældre har købt en lejlighed i København K. Den mest charmerende 4-værelses lejlighed tæt ved Nyhavn.
Vi har været ude og se mange lejligheder til åbent hus arrangementer, men det var overhovedet ikke pengene værd. Men så fandt vi den her, med den mest perfekte beliggenhed og den skuffede overhovedet ikke da vi så den i virkeligheden, tværtimod. Vi blev alle fuldstændig forelskede i den. Selv bonderøvsfar er hooked på at bo i den når han bliver gammel og bare gerne vil sidde og nyde tilværelsen med en kold øl i Nyhavn.
Jeg flytter ind med Marius, min gode ven jeg har kendt siden jeg var 13 år gammel, hvor vi mødtes på en skiferie – og så skal vi have fat i en til roomie.

Jeg er rigtig glad for at skulle flytte ind med roomies. Jeg tror jeg ville føle mig helt vildt alene og ensom hvis jeg skulle bo i en lejlighed alene og jeg tror savnet til min familie ville blive endnu værre.

Jeg flytter hjemmefra d. 1/10 og bruger den første måned til lige at finpudse den og så synes jeg det er en god idé lige at falde til og teste det hele af før jeg får roomies ind. Marius flytter ind d. 1/11 og det samme gør den anden roomie, som vi forhåbentlig har fundet til den tid.

Så nu sker det sgu, Josephine skal til at blive voksen. Helt voksen bliver jeg dog aldrig, det er sgu for kedeligt, men flytte hjemmefra det skal jeg sgu. Jeg tror dog jeg kommer til at tage hjem hver weekend, haha. Jeg kan jo for fanden ikke undvære min familie og min hund. De er dog også altid velkomne i den fine lejlighed. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sælger ud! Alt skal væk! Fri fragt! BYD BYD BYD