It's paintball time

Kimono Love

Gave indlæg fra LOT ONE STUDIO

Kimonoen kan købes lige HER

For nogen vil dette måske komme som et chok, men jeg har faktisk aldrig eget en kimono – men guess what, det gør jeg nu!!
Jeg er helt vild med den her fra LOT ONE STUDIO der lige er kommet hjem til mig, den er så fed, retro, indie og tjek lige de læderfrynser ud – I mean hvem kan stå for den detalje?
Jeg har generelt en meget blandet tøjsmag – nogle gange går jeg i klassisk casual, andre gange trendy, sexet, bohemian eller flippet tøj (det sidst nævnte er tøj som min mormor ville kalde hæsligt?). Jeg elsker at eksperimenterer med tøj og jeg elsker at udtrykke mig gennem tøj. Den her smukke indie loooking kimono ligner intet jeg allerede har i mit klædeskab, så jeg er helt vildt glad for den og den er simpelthen så behagelig og let at have på.
Jeg følte mig lidt flowerpower-girl living in the 70s agtigt, da jeg fik taget billederne ved den udvalgte location under en bro lige ved en skov – og som de fleste læsere nok ved er jeg crazy about årtierne mellem 60’erne og 80’erne, så det var kun et plus at jeg fik lov til at leve mig ind i en rolle, jeg føler jeg inderst inde har levet før. Ja, jeg tror på jeg har været ung i 60’erne til 80’erne og døde tidligt og nu lever i en ny krop, ellers ville man ikke være så besat af andre årtier måde musik og tøjstilmæssigt…..Det var så lige et sidespor?

Min mor er også helt vild med min nye kimono, så jeg ender da nok med at købe en til hende i julegave.

Anyway LOT ONE STUDIO er en virksomhed jeg i den grad kan gå ind for, de er nemlig ikke bare en tøj virksomhed, men har oveni et formål med hele virksomheden. LOT ONE STUDIO går ind for female empowerment, hvilket vil sige at virksomheden støtter kvindelige iværksættere/leverandører både her i Danmark og i udlandet, så kvinder har mulighed for at etablerer deres virksomhed og ansætte andre kvinder. Who run the world – (GIRLS)!!?
Jeg er selv meget fascineret af iværksætterverdenen og blomstrende kvinder inden for den her branche, og jeg håber det er med til at give flere kvinder modet på at kaste sig ud i det.

Er i lige så vild med min nye kimono som mig (og min mor), kan i se hele deres kimono kollektion lige HER

Modtaget som gave.
Udgivet i samarbejde med LOT ONE STUDIO.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's paintball time