One night stands?

Celebrate yourself

Indlæg skrevet i samarbejde med Kari Traa.

Bloggen her har jo mange formål, men særligt et er i fokus indimellem og det er rejsen til en sund og balanceret livsstil. I gymnasietiden var jeg crazy opsat på at blive veltrænet og få den der perfekte krop – som slet ikke findes da vi alle jo er forskellige, men ja okay vi har måske alle en idé om hvordan vi gerne vil se ud, fordi vi har set andre se sådan ud, ofte på de sociale medier. Nu her over sommeren er jeg blevet ret chill mht. træning og sund livsstil. Jeg forsøger at træne 5 gange om ugen som jeg plejer, for så har jeg det bedst, men har jeg lyst til noget andet som f.eks. en spontan roadtip der tager hele dagen, så siger jeg ikke nej bare fordi jeg skal træne, så må jeg bare træne én dag mindre denne uge eller prøve at omrokere min træning i løbet af ugen. Jeg spiste også langt sundere før i tiden, jeg spiser stadig sådan nogenlunde sundt – jeg prøver i hvert fald, men vil jeg i biografen med mine veninder så tillader jeg det også. Vi lever kun én gang og jeg vil have det bedste ud af de år jeg har. Jeg har det helt klart bedst med at leve sundt og træne, men stadig tillade mig selv at skippe træningen og spise usundt, hvis det er det som jeg har brug for. Ja, jeg er glad hvis jeg føler min krop er spot on, men jeg er også glad når jeg føler jeg lever. Og ja jeg har en plan om at min fedtprocent skal nedsættes lidt, men jeg tager det bare i et stille og roligt tempo, så jeg faktisk ikke lægger mærke til at jeg er igang med at nedsætte den og føler mig “begrænset”.

Kari Traa har netop lanceret en ny kampagne “Celebrate Yourself” og jeg er fuldstændig pjattet med den. Den har fokus på så mange vigtige budskabet her i livet og viser den fedeste girl power!
På de sociale medier bliver vi hver dag mindet om hvad den perfekte krop er, det perfekte arbejde, det perfekte forhold, den perfekte uddannelse, osv. osv. og det har en voldsom negativ effekt på vores dagligdag fordi vi ingen jorddisk chance har for at leve op til det hele. Livet handler ikke om hvor tynde lår man har eller hvilket arbejde man har, det handler om at vi ved hvad der bedst for os og det er ikke altid at det er idealet der er det. Vi bør fejre det vi netop har og de små sejre vi har i vores hverdag. Dagens workout skal ikke bare overståes, du skal nyde den og fejre den når du er færdig, put noget højt musik på i bilen på vej hjem og skrål med og tænk over hvor mega nice du er, fordi du lige har gjort noget godt for dig selv ved at bevæge din krop, ikke fordi du skal have modeltynde ben, det er en sejr at du har rørt dig og du skal være stolt. Lav et dancemove foran dine kollega inden du går hjem og siger tak for i dag, det vil både give dig og dine kollegaer et smil med på vejen. Fejre de venner du har omkring dig, fejre den krop du har dig, fejre den mentalitet du har dig – fejre det det gør dig til dig også selvom du er anderledes end idealet! Idealet er ikke altid lykken, for vi er alle forskellige på rigtig mange områder og med en fælles girl power kan vi måske vise hele verden hvor fedt det er at vi alle er så forskellige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One night stands?