Pernille Corydon giveaway i samarbejde med My Heaven

13 tegn på at du er fra landet og i hvert fald ikke København

1. Første gang du hørte folk i København omtale “floor” i enormt mange sætninger, troede du at det var en super hyped club
Ja……jeg troede floor var en club når der blev råbt “vi skal på floor”, eller sætninger ala denne. Det tog mig lidt tid at opfange at der blev ment dansegulvet. Der hvor jeg kommer fra hedder det sgu bare dansegulvet, eller “vi skal ud at danse”? Men jeg er altid klar på floor, om det så bliver kaldt dansegulvet eller floor, I don’t give a shit?

2. Du synes meget af det musik de spiller på klubberne i København er skod, fordi du er vant til at de spiller gode gamle 80’er hits der hvor du kommer fra
Jeg er mother fucking træt af det house pis de spiller herinde i København, man kan jo ikke danse til det lort. Giv mig noget Earth Wind & Fire, Bee Gees, Gloria Grayner, Danseorkesteret og Whitney Houston.

3. Du forstår ikke at folk løber efter en bus, der går igen om 5-10 min.
Der hvor jeg kommer fra går de dårligt nok en gang i timen – der kan jeg fandme love jer for at det giver mening at løbe efter bussen, men at man gør det i København fatter jeg ikke. Det er jo stort set ingen tid man skal vente ekstra?

4. Du skal lige vende dig til at kigge dig over skulderen når du cykler
Der hvor jeg plejer at cykle er der kun én vej og det er ligeud og der er kun 1% chance for at nogen er ved at overhale mig, da det højst sandsynligt er en landevej jeg cykler på, hvor der ikke engang er afmærket cykelsti.

5. Du er amazed over, at alting har så længe åbent herinde og at alting ligger så tæt på
Man skal ikke starte bilen og køre 20km til en Netto en fredag aften efter slik fordi den lokale Brugs har lukket kl. 20.00 og kl. er 20:30.

6. Du er vant til at der ikke er flere steder at gå i byen end hvad der kan tælles på én hånd
Men det er helt okay, for dine venner sidder højst sandsynligt på den lokale pub og hvis de ikke gør, ved du at du kun skal lede to andre steder før du finder dem, og de to andre steder ligger ikke længere end 500 meter væk, max.

7. Du forstår ikke at man gider bo herinde som familie med småbørn
Det bliver et nej tak herfra til at slæbe barnevognen op på 4. sal og cykle børnene i skole i en Christianiabike. Det er langt nemmere bare at stille barnevognen i indkørslen og at bilen med sædevarme er langt mere behagelig at transporterer børnene i skole i.

8. Du går i haven og finder råvarer
På med H20 tøflerne og ud og hent lidt friskt til maden. Måske lidt tomater, hindbær eller purløg? Det bliver ikke mere friskt og økologisk.

9. Det er ikke unormalt at køre i Brugsen i nattøj
Det er jo bare en lille tur i bilen til den lokale Brugs efter lidt æg. De lokale har allerede set mig grimmere med onde tømmermænd, so who cares?

10. Der er flere kilometer til tømmermændsmad
…Og hvis man vil have leveret med Just Eat er der max 3 steder i nærheden at vælge imellem… – og det der super hyped Wolt koncept findes overhovedet ikke.

11. Du ved stort set altid hvem personen der sidder ved kassen er
Enten er det en fra folkeskoletiden, gymnasietiden, venindes vens kusines kusine eller mors kollegas tidligere kollega. Der er stort set altid en eller anden relation.

12. Når du skal hente din pakke i Brugsen behøves du ikke sige dit navn
De ved allerede hvad du hedder, hvor du bor og hvem dine forældre er – højst sandsynligt også hvem dine bedste forældre er. Så pyt skidt med om du har glemt ID, de spørg alligevel aldrig.

13. Du er fuldstændig forfærdet over at folk gider betale så meget i husleje for så få kvadratmeter.
Herinde er det ikke unormalt at give over 10000kr for en 2-værelse lejlighed. Der hvor jeg kommer fra, ville du nærmest kunne leje et helt hus for de penge og så ville du endda også få en have.

1 kommentar

  • venterpaavin

    Nogle af punkterne gælder også for Aalborg – men ikke det med priserne. Ville aldrig få råd til at bo derovre, og så have råd til at leve ved siden af (;

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pernille Corydon giveaway i samarbejde med My Heaven