Dubai Day 3

Bimbos i Berlin

IMG_7810 IMG_7829 IMG_7830 IMG_7838 IMG_7842 IMG_7851 IMG_7856 IMG_7861 IMG_7864 IMG_7867 IMG_7881 IMG_7887 IMG_7893Nu er det her indlæg jo rimelig sent på den, eftersom jeg blev syg med salmonella forgiftning, aftenen efter jeg var kommet hjem fra Berlin og lå i syg i halvanden uge. Siden da har jeg taget den lidt med ro og haft lidt andre ting at se til.
Det bliver lidt kort og overfladisk fortalt, så godt husker jeg det nemlig heller ikke i detaljer længere…
Måske jeg lige skal starte med at forklare, hvad det der “bimbos” går ud på. Men vi går i b klassen, så da vi oprettede en gruppesamtale på facebook hvor alle pigerne var i her i starten af året, besluttede vi os for at kalde den 1.bimbos, fordi vi gik i 1.g og i b. Nu hedder den gruppesamtale så 2.bimbos, eftersom vi rykker op i 2.g 😉
Turen startede meget forvirrende, vi var ved at misse bussen fordi vi stod det forkerte sted, når de skriver samles op på “rampen”, så mener de åbenbart bogstaveligttalt at vi skal stå på rampen til selve motorvejskørslen, og ikke den rasteplads der ligger lige ved siden af som alle andre busselskaber bruger, altså hvad fanden?
Vi havde ellers nogle rigtige hyggelige dage dernede, for det meste gik det bare op i shopping. Den første aften fandt vi en lækker bar der havde happy hour, så der røg vi i hvert fald ind og fik os nogle cocktails og lækre drinks. Den næste aften fandt vi et shoppingcenter der var åbent, klokken var vel omkring midnat og der var rød løber lagt ud, så vi besluttede os for at deltage, de homoseksuelle fejrede lovliggørelsen for homoseksuelle der nu kan gifte sig. Så der stod flotte homoseksuelle kun iført røde latex shorts som man kunne snakke med, få taget billeder med og som også stod og dansede og rystede lidt røv. Det var meget underholdende og festligt, med rigtig god techno musik spillet af en DJ, som jeg går ud fra var trans – det var i hvert fald en oplevelse.
Det var kort lige lidt om min Berlintur med en gruppe af pigerne fra klassen, næste tur går til Istanbul tror vi, og jeg håber mange af pigerne tager med og at jeg selv kan komme med.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dubai Day 3