Translokation + en stor tak

Studenterugen er slut – nu står den på sund mad og træning igen

Jeg kan ikke være den eneste, der føler studenterugen har sat sine spor, både på formen og konditionen?
Jeg hader virkelig når jeg ikke får trænet og jeg føler mig altid så svampet og fedtet når jeg spiser usundt, dog synes jeg hverken jeg havde tid eller lyst til at leve sundt og træne i studenterugen, der var nærmest ikke én time hvor man ikke skulle noget hele den uge.
Jeg gik all in på junk og alkohol, jeg var ligeglad og levede bare som det passede mig også selvom det havde “konsekvenser” på formen – studenterugen er kun noget man kan opleve én gang i livet, chancen for en veltrænet krop er der nærmest hele livet og er også et livslangtprojekt og der skal være plads til sådanne uger indimellem, når der sker noget specielt i livet. Træning og sund mad skal ikke gå hen og blive en sur pligt eller alt for fanatisk, for sådan en livsstil kan man alligevel ikke holde til i længden.

I dag har jeg levet sundt og det har overraskende nok været ret svært, jeg har lidt vænnet min krop til at skulle have chokolade og junkfood nu, fordi det nærmest er det jeg har levet af i en uge. Men jeg har heldigvis holdt den sunde linje alligevel, jeg skal bare lige have vænnet min krop til ikke at spise usundt igen – det er utroligt så hurtigt den optager vaner…..
Om lidt kører jeg ind til træningscenteret til en sen aftentræning. Tiden til at træne har bare ikke været der før nu, fordi jeg har været i København, siddet og sendt jeg ved ikke hvor mange jobansøgninger til forskellige steder og svaret på et interview der snart kommer op om mig (ihhh det bliver så spændende, det hører i mere om en anden dag).
Men der findes ingen dårlige undskyldning, så selvom jeg stadig er i søvnunderskud og hellere vil sove, tager jeg alligevel ind og træner, jeg får det helt sikkert også godt af det så snart jeg er igang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Translokation + en stor tak