Hellere en blog fuld af kvalitet frem for kvantitet

Opskrift på protein drikke yoghurt

Hvis du følger med på min instagram, kunne du igår aftes se på min instastory at jeg eksperimenterede med en opskrift, der indholdt skyr og en form for smoothie.
Jeg laver rigtig mange mislykkede eksperimenter, som smager forfærdeligt men jeg laver indimellem også eksperimenter som smager fantastisk, og denne gang viste det sig heldigvis at være et fantastisk lækkert resultat, den smagte nemlig af drikke yoghurt!?Og noget af det mest fantastiske er, at man kun skal bruge 4 simple ingredienser!

Det skal du bruge
Der er ca. til 1 glas i denne opskrift

  • 100g frosne jordbær
  • Vand
  • 100g skyr – jeg bruger protein skyr med pære/banan smag (my favorite)
  • 5g proteinpulver – jeg brugte Whey 100 Strawberry Milkshake fra Bodylab

Sådan gør du
Blend først jordbær og tilføj den mængde vand du ønsker for at bestemme om den skal være tyk eller tynd. Vær opmærksom på at der skal meget lidt vand til før den bliver tynd, så tilføj det nøje og måske lidt efter lidt. Når dette er blendet tilføjes skyren og proteinpulveret. Du bestemmet selv hvilken smag skyr og proteinpulver du vil bruge. Jeg brugte pære/banan skyr da det er min yndlings og strawberry milkshake proteinpulver for at fremme jordbærsmagen.
And voilà – nu har du din helt egen hjemmelavede protein drikke yoghurt, der smager lige så godt som dem du køber i supermarkederne.

Til højre kan i se næringsindholdet pr. portion (altså pr. glas).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hellere en blog fuld af kvalitet frem for kvantitet