Sidste rigtige skoledag og en snak om min negative holdning til karaktererræset

Sådan får du vand til at smage af mere

Billedet er taget fra stocksnap.io og er af fotografen Milo McDowell

Det er mega mega mega vigtigt at huske og drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, jeg er selv slem til at glemme det engang imellem, specielt når jeg er på ferie eller laver en masse i weekenderne.
Som udgangspunkt forsøger jeg at drikke mindst 2 liter hvis ikke jeg træner og mindst 3 liter hvis jeg træner.
For nogen kan det være rigtig svært at drikke nok vand, fordi de ikke synes det smager af en skid, det er bare for kedeligt at indtage – men jeg har nu løsningen på det problem. Idag får i 5 forskellige idéer til vand med smag som i selv kan lave derhjemme.

Agurkevand
Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg elsker agurk, så vand der smager af agurk er også lige mig. For at få vandet til at smage af agurk og dermed mere lækkert, kan du enten skære agurkstrimler ud ved hjælp af en kartoffelskræller eller bare skære dem i skiver med en kniv. Put det derefter ned i din vandflaske og voilà, efter lidt tid vil du have lækkert agurkevand.

Citronvand
Skær enten en citron i skiver og laver et lille snit ind til midten eller skær dem helt over. Tilføj det herefter til vandet i din vandflaske og du vil nu have lækkert velsmagende vand, der bestemt ikke smager kedeligt.

Mynte, lime appelsinvand
Skær lime og appelsin ud i skiver og tilføj derefter en stængel mynte i din vandflaske med vand. Det er mega lækkert og forfriskende og klart en opskrift jeg vil anbefale.

Grapefrugtvand
En lækker frugt, der egner sig godt til formålet om at få vand til at smage af mere. Du skærer bare grapefrugten ud i skiver og tilføjer den mængde du synes er passende til din flaske med vand.

Jordbær og æblevand
Hvis du søger en mega lækker og sød smag, kan denne opskrift klart anbefales. Du skære blot et æble og en passende mængde jordbær i skiver og tilføjer i din vandflaske.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste rigtige skoledag og en snak om min negative holdning til karaktererræset