Jeg var bange for at venner og bekendte fandt ud af jeg bloggede

Delicious protein banana ice cream

Vi kender det alle sammen. Indimellem rammer lækkersulten os uanset hvor sunde vi prøver at være, og det er simpelthen umuligt at komme videre i livet før man har tilfredsstillet sit behov for noget lækkert?
For ikke at ødelægge den sunde livsstil, man forsøger at gøre til en længerevarende livsstil kan det være godt at have sunde alternativer til slik og lækkerier liggende. Det kan rede et hvert ædeflip eller fredag aften hvor resten af familien hygger med chips og bland-selv-slik.

Efter at have investeret i Bodylab’s banan proteinpulver og flere gange tænkt at den duftede ligesom de små bananer i pyjamas ispinde, besluttede jeg mig for at lede efter en opskrift på banan protein is.
Jeg fandt en jeg synes lød super lækker og som samtidig ikke kræver så mange forskellige ingredienser.

Det skal du bruge

Banan proteinpulver
1 banan
2 stk. pasteuriserede æggeblommer
4 stk. pasteuriserede æggehvider
10 gram vaniljesukker
1 tsk. sødemiddel (jeg brugte Sukrin Gold, hvilket virkede helt fint)
200 gram A38 naturel

Fremgangsmåde

Blend en banan, A38 og proteinpulveret sammen i en skål for sig. Pisk herefter æggeblommer, vaniljesukker og sødemiddel sammen i en anden skål. Pisk nu æggehviderne stive i en tredje skål. Nu blandes første piskede skål sammen med den anden piskede skål og til sidst tilføjes skålen med de stive æggehvider, som vendes forsigtig indtil massen får den gule banan-agtige farve.
Smid isen i fryseneren og vent til den er frossen, og voilà – lækker protein is klar til når lækkersulten melder sig.

Som det kan ses på billedet nederst til højre er isen faktisk rimelig fedtfattig, sund og proteinrig. Pr. 100 gram er der 101 kcal.

Jeg har desuden toppet isen med Bodylab’s Zero Chocolate topping – YUM!?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var bange for at venner og bekendte fandt ud af jeg bloggede