How to become a successful blogger #2

Opstart med Kimovi hudplejeprodukter + rabatkode

Indlæg i samarbejde med Kimovi

Jeg har netop fået tilsendt disse lækre produkter fra Kimovi og jeg glæder mig helt vildt til at teste dem og fortælle jer om resultaterne om noget tid. Som mange andre unge mennesker døjer jeg også med rødme, irriteret og uren hud og desuden kan min hud også være en smule fedtet indimellem.
Jeg har taget nogle før-billeder af mit ansigt, så jeg har noget at sammenligne med og så I som læsere har noget at gå ud fra og kan se hvilke forandringer der muligvis er sket efter anvendelse af disse produkter i et stykke tid.

Kimovi er produkter som indeholder den afrikanske frugt Kigelia Africana som de lokale i Afrika i flere århundreder har brugt som naturlægemiddel og med flere undersøgelser af denne frugt kan det dokumenteres at frugten også har en effekt på forskellige hudlidelser?

Jeg har fået tilsendt Kimovi Creme der plejer tør, sart og irriteret hud, Kimovi Pimple Gel som hjælper mod bumser i og med den indeholder salt, der går ind og renser og desinficerer huden og lægger en beskyttende overflade på huden der forhindrer bakterieproduktion og betændelsesdannelse. Desuden har jeg også modtaget Kimovi Aktiv Plaster der hjælper med hurtigere heling og mindsker kløe. Den er rigtig god til at hele sår, samt behandle psoriasis, eksem og forebygge akne.

På deres hjemmeside Kimovi.com har de mange flere produkter og du kan også få meget mere information omkring deres webshop og diverse produkter. Hvis du selv kunne tænke dig at prøve nogle af dem kan du lige nu få 20% rabat med rabatkoden “josephine20”.

Jeg glæder mig til at opdaterer jer om hvilken virkning produkterne har haft på min hud?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to become a successful blogger #2