How to get up in the morning tips

How to become a successful blogger #2

How to become a succesful blogger #1 kan læses her

Skriv dine idéer ned

Hver gang du får en god idé til et blogindlæg, er det en god idé at skrive den ned så du ikke glemmer den.
Jeg har en notesbog på min mobil jeg altid lige kan gå ind i hvis jeg får en god idé til et indlæg eller ikke ved hvad jeg skal skrive om idag.

Kend din skrivestil
Alle har hver deres skrivemåde – find din og lad vær med at kopier andres måde at skrive på. Vigtigst er dog at du tjekker efter for stavefejl og diverse grammatiske fejl, det er irriterende at læse en blog hvor der ikke er andet end stavefejl. Selvfølgelig kan der altid være er par smuttere og nogle svage sider inden for det grammatiske, jeg er f.eks. rigtig dårlig til komma og nutids-r, og jeg laver da også stavefejl i mine indlæg, men forsøg så godt du kan at rette op på disse fejl inden du poster indlægget.

Hellere kvalitet end kvantitet
Hellere blog et par gange om ugen med rigtig gode kvalitetsindlæg, end blogge hvér dag hvor mange af indlæggene bliver overflødige ligegyldige indlæg som folk alligevel ikke gider læse. Altid tænk “ville jeg selv gå ind og læse det indlæg på en andens blog” hvis dit svar er nej er indlægget ikke værd at poste. Hvis du ikke engang selv gad læse dit indlæg, hvorfor tror du så andre ville?

Be yourself everyone else is already taking
Vær dig selv og ingen andre, lad vær med at kopier andres blogindhold, design, tøjstil eller personlighed. Din største drivkraft og vej til succes er dig selv. Dermed ikke sagt det ikke er okay at få inspiration fra andre bloggere, men der er stor forskel på inspiration og kopiering.

Bliv ved med at tro på dig selv
Du er nødt til at starte fra bunden og arbejde dig opad, tålmodighed er nøglen i dette tilfælde da det kan tage rigtig lang tid at få ordentlig succes med bloggen – det er et stort univers og der er efterhånden mange af os. Men mist ikke troen på dig selv – hvis du virkelig gerne vil det skal du bare blive ved med at tro på dig selv og hænge i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to get up in the morning tips