Jeg har syndet

Sölden 2017

En lækker lækker skiferie er nu ved at tage sin ende. I år var vi i Sölden og vi har haft så fantastisk godt vejr hele ugen, bortset fra en enkelt dag hvor det var lidt overskyet.

Som I kan se på billederne var det begrænset hvor meget sne der var nede omkring Hotel Enzian som vi boede på, dog var der godt med sne og meget bedre pulver sne oppe på gletsjeren. Vi fandt hurtigt ud af at pisterne der lå nede, var nogen man kørte på tidligt om morgenen indtil det blev dårligt tungt sne og derefter søgte man til toppen af gletsjeren hvor sneen stadig var lækker og god at stå på. Sådan er det når påsken falder sent og vi vil afsted i påskeferien for at vejret er mere sikkert?

Hvis I har fulgt med på min Instagram (@josephinelydolph) har I også set hvordan der skiftevis var grønt og hvidt på bjergene – altså det man i virkeligheden kalder for Swinter, you know from Phineas & Ferb, haha?
Vi så også bygningen og turnellen hvor noget af James Bond filmen Spectre er optaget – det var en rimelig fed oplevelse og jeg har set James Bond klip og film hver aften lige siden, haha.

Som i også kan se på et af billederne var det simpelthen så varmt, (specielt den sidste dag), at min mor og jeg om eftermiddagen havde lagt os ud i to liggestole for at slikke sol – det blev simpelthen til en multiferie hvor det var skiferie om formiddagen og badeferie om eftermiddagen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har syndet