Turen mod USA fuld af venlighed

The days in Rhode Island & Massachusetts

Jeg tænkte det var tid til en update herovre fra The States.
Jeg har det rigtig godt og nyder min tid herovre.

Jeg startede ud med at blive hentet torsdag aften i Boston lufthavn af Aly, Antonio og Nelia (de 2 ud af 3 af mine værts søskende og så Nelia som er moster). Fra Boston drog vi mod Bristol i staten Rhode Island, hvor Bella går på Roger Williams University. Bella er min værtssøster, hende jeg mødte på high school som udvekslingsstudent og som tog mig ind i sin familie, da hun fandt ud af jeg havde store problemer med min første værtsfamilie.
På vejen til Bella?s college valgte vi at få noget aftensmad ? Thai foooood. Jeg er ikke kendt når det kommer til asiatisk mad, men da de selv er asiatere (Filippinere) og godt kendt på det område, bestilte de bare og jeg spiste hvad der blev bestilt, haha.
Bagefter kørte vi til Bella?s college, her mødte jeg hendes 3 veninder/roomies. Det var så godt at se Bella igen efter 4 år og hendes veninder vaar/er enormt søde. De tog så godt imod mig og var enormt imødekommende alle sammen.

Næste morgen kørte vi væk fra selve den campus de bor på og drog mod selve Bristol by. Her spiste vi super lækker amerikansk morgenmad/brunch, på en lille cute café. Bagefter kørte vi lidt rundt og jeg fik set lidt af området. Efterfølgende kørte vi hjem og slappede max af og satte en film på. Om aftenen bestilte vi Dominos ? amerikansk fastfood leveret til døren ? surprise, surprise, haha!
Kl. 22 var der party på universitetet. Det var ret sjovt at være en del af. Deres musiksmag er faktisk meget god, men jeg kan nu bedre lide at feste i Danmark til Ude Af Kontrol og ryste basarmen ?, well og feste til 80?er musik, det dør bare aldrig.
Jeg synes de gik mere op i at kaste øl på folk og råbe end på at danse og ryste mormor flæsket, men det er jo sjovt at opleve andre kulturer på den måde. Pigerne sagde dog det ikke var en af de fede fester, det var en ?fest der bare var der?.
Senere på aftenen/natten har de tradition for at bade i skolens springvand. Se det var sjovt at se på, haha. De spurgte om vi gjorde noget lignende i Danmark når vi var færdige, hvor jeg svarede ?ja vi hopper i vandet, man skal bare være nøgen? ? ya know, bølgen, wuhuuuu!

Om lørdagen skulle vi mega tidligt op og til deres graduation ceremony.
Det var utrolig interessant at se hvordan man ?dimitterer? herovre. Det var ikke mega anderledes fra Danmark, men lidt var det da.
Sækkepibe-spillere kommer gående ind som det første og spiller en melodi non-stop indtil alle er på plads (det bliver sgu lidt trættende efter 20-30 min. haha), hvorefter alle professorerne kommer gående og til sidst eleverne, der dimittere. Efterfølgende er der taler fra en masse forskellige og til sidst kommer hver enkelt elev op og får deres diplom (sådan foregår det i grove træk).
Efter Bella?s graduation kørte vi til staten Massachusetts (der hvor de bor) og spiste middag på en restaurant og fejrede hende ? alle 17 familiemedlemmer, der var fløjet ind forskellige steder fra USA.

Om søndagen spiste vi filippinsk morgenmad inden vi skulle i kirke og hyggede os efterfølgende derhjemme med spil og snak. De havde købt ind til hummere (40 hummere hvis jeg husker rigtigt) til 17 mennesker og de var kææææmpe. Det smagte himmelsk, men vi kunne ikke spise op, haha. Bagefter var da kææææmpe fødselsdagskage, den var lige så høj som den var lang. Vi spiste fødselsdagskage fordi hendes far og mormor har fødselsdag her i maj måned. Om aftenen så vi basketball og jeg blev endnu mere en del af familien, ved at få en game-trøje af Nelia. Vi er team Golden State Warriors. Jeg fik lov at beholde trøjen, det var SÅ sødt af hende og jeg er helt vildt glad for den. Jeg vil helt klart se kampende med Golden Warriors i fremtiden – også når jeg rammer Danmark igen.

Mandag var store pakkedag eftersom alle fløj hjem til sig selv og Bella og hendes familie selv skulle til lufthavnen kl. 23 om aftenen, fordi de skulle til Filippinerne. Mit fly afgik først om tirsdagen, men hendes moster Nelia og tante (tror jeg hun var) Roselle, bor der de 3 uger de er på ferie, så vi hyggede mandag aften med film og de fik sendt mig godt afsted til lufthavnen i en shuttle med kurs mod San Francisco (med en mellemlanding i Atlanta).
Nu sidder jeg i San Francisco og blogger en lille update til jer omkring hvordand et går herovre. Det er fantastisk at være tilbage hos familien her i SF, det var er så dejligt at se dem igen – det føles som om jeg aldrig rejste hjem, selvom der er gået 4 år, haha.

Og ja jeg beklager, men jeg har sgu været dårlig til at få taget billeder? Men i kan se både videoer og billeder på min Instagram hvor jeg har highligtet alle stories under navnet ?RI & MA?.

Obs. Nogle af billederne er taget af Alec, hendes mosters kæreste, så dem skal han have credit for, hehe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen mod USA fuld af venlighed