Jeg vil være veganer & kæmpe for dyrenes rettigheder

Nu ved jeg hvilke fag jeg skal op i og dagen jeg bliver student

Billedet er taget af Toa Heftiba og er downloadet fra billedplatformen stocksnap.io

I nat kl. 00:13 blev den fulde eksamensplan offentliggjort og jeg fik mine karakterer i de afsluttede fag. Jeg havde sat en alarm fordi jeg ikke kunne holde mig vågen, men kunne heller ikke vente med at se det til om morgenen.
Jeg var simpelthen så nervøs for at skulle op i Biologi B mundtligt, jeg havde ærligt grædt mig ihjel hvis det var tilfældet, meeeen det var det heldigvis ikke.

Skriftligt skal jeg op i spansk, engelsk og dansk, hvilket ikke kommer som nogen overraskelse da jeg skal op i 3 skriftlige eksamener og det er de eneste fag, der var mulighed for jeg kunne komme op i skriftligt.
Mundtligt skal jeg op i Samfundsfag, Idræt og AT. Samfundsfag er jeg okay med, dog lidt nervøs pga. de mange begreber.
Idræt er jeg meeega nervøs for, men mest den teoretiske del. I den praktiske del har jeg valgt at gå op i badminton, stepaerobic og Jane Fonda. Jeg ved ikke helt hvad jeg håber på at trække i den teoretiske del af idræt, det er lidt knald eller fald tror jeg, men har bare tænkt mig at læse godt op på det hele.
AT er min sidste eksamen, hvilket er et “projekt” jeg har skrevet i samfundsfag og naturgeografi om Miljøpolitik med fokus på kystområderne, og det projekt skal jeg så op og forsvare.
Hvilket vil sige at efter min AT eksamen mandag d. 19/6 kl. 11:15 er jeg sikkert på vej ud til min familie, der står og venter på mig for at give mig huen på og jeg tør væde med at jeg er pisse stolt af mig selv og muligvis græder af lykke over jeg ENDELIG er færdig.

“Fun fact” om hvad jeg gjorde i nat var at jeg tastede alle mine karakterer i afsluttede fag ind på sådan en hjemmeside, og derefter tog alle mine skriftlige og mundtlige eksamener og indtastede dem som om jeg havde fået -3 i dem alle, bare for at se om jeg kunne dumpe alt fuldstændige og stadig blive student, hvilket jeg kan så der er ingen press. haha. Meeeen jeg vil nu altid gøre mit bedste til en eksamen og sigte efter højst mulige karakter, men jeg bliver heller ikke skuffet hvis jeg f.eks. får 4 med mindre jeg selvfølgelig ikke føler jeg har fortjent et 4-tal. Det prøvede jeg faktisk sidste år, hvor jeg kom ud med en rigtig god mavefornemmelse til en eksamen, hvor jeg følte jeg helt sikkert fik 7 men at chancen for jeg fik 10 var der, hvor jeg så fik det mest urimelige 4-tal på det mest lousy grundlag.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil være veganer & kæmpe for dyrenes rettigheder