Bimbos i Berlin

Nu med kørekort

unnamedJubiiii, idag fik jeg ENDELIG mit kørekort.
Jeg har været sindssygt nervøs det sidste stykke tid pga. min køreprøve, som jeg vidste jeg skulle op til idag. Jeg har kørt mandag, tirsdag og en time idag inden jeg skulle op kl. 12:30. Det jeg altid har været mest usikker på er lyskryds i byen, så dem tæskede vi igennem idag inden jeg skulle op. Utroligt nok ville den motorsagkyndige kun lige have mig igennem byens lille røv irriterende lorte rundkørsel, to lyskryds for at komme ud af byen og så skulle jeg ellers bare kører lidt rundt ude på landet, hvor jeg godt nok aldrig havde kørt før, og så ind i et lyskryds på vej hjem til politistationen igen, men jeg kom dog igennem rigtig mange rundkørsler.
Under min køreprøve skulle jeg også lave en trepunktsvending, og barke om hjørne. Inden min køreprøve skulle jeg også åbne motorrummet, og fortælle hvordan man tjekkede motorolie, bremsevæske og et eller andet andet omkring motoren, som jeg ikke kan huske nu.

Jeg er så mega glad for kortet er hjemme nu, og hentede stolt også min lillebror og Lasses lille søster fra skolen idag.
Nu kan mor og far godt aflevere bil og koden til benzinkortet 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bimbos i Berlin