New "body-project"

Hvordan står det til med kærlighedslivet, Josephine?

Jeg fornemmer mit kærlighedsliv bliver mere og mere interessant eftersom jeg blev single i sommers, så nu kommer jeg lige med en update om hele den side af mit liv. Jeg vil ellers helst forholde mig meget privat om lige den del af mit liv, det bliver aldrig et emne jeg vil dele meget med jer omkring her på bloggen – jeg har jo også behov for bare liiiidt privatliv. 

Jeg er fortsat single og jeg er glad for mit singleliv. Jeg er faktisk overraskende glad for at være single og en “fri fugl” igen, jeg har nu ellers altid set mig som en parforholdstype, men lige nu kan jeg slet ikke forestille mig at skulle være i et parforhold. Det er dejligt kun at skulle forholde sig til sig selv, man kan tillade sig at være lidt egoistisk og det kan jeg meget godt lide.

Jeg har mange planer for de næste par år – havde jeg pengene sad jeg slet ikke hjemme i Danmark og bloggede lige nu. Men drømmen er jo at jeg skal ud og rejse en helvedes masse før jeg starter på en “længerevarende uddannelse”, jeg skal bare lige have sparret nok sammen til de drømme. Men i og med jeg har de drømme og planer om at rejse, så ønsker jeg ikke der er noget her hjemme i Danmark, der skal binde mig og holde mig fast – altså jeg vil ikke gå med et kæmpe savn til en kæreste mens jeg er ude og rejse i længere tid ad gangen, det ødelægger bare rejseoplevelsen, så vil jeg hellere bare undgå kærlighedslivet fuldstændig.
Desuden synes jeg heller ikke det ville være fair overfor mine kæreste at være væk i lang tid, så måske lige være hjemme og vende i 2 måneder og så rejse i lang tid igen.
Der er jo ingen der ved om jeg “når” alle mine rejsedrømme/planer, men i og med drømmen er der og håbet om at jeg gør, så gider jeg ikke “begynde” på noget nyt kærlighedshalløj. Det må vente til jeg er lidt mere stabil igen og færdig med alt mit “pjat”, desuden har jeg heller ikke travlt med at finde en ny og lysten til at finde en ny er der heller ikke, overhovedet. Jeg var trods alt også kærester med min ekskæreste i 3 år – og on/of af 2 eller 3 omgange i folkeskolen, hvor forholdet bare lige varede et par måneder. Men jeg føler nærmest jeg har været sammen med ham siden 7. klasse sådan følelsesmæssigt pga. vores “forhold” og “historie”.

Og for lige at gøre det klart mht. min tinderprofil, før jeg får kommentarer på det. Så er tinder til når jeg skal slå tiden ihjel – for at være mere direkte og ærlig – når jeg sidder på toilettet indtil mine ben sover. Jeg er sjældent inde på tinder og jeg svare for det meste folk tilbage som jeg kender lidt i forvejen, andre svare jeg kun tilbage hvis jeg virkelig keder mig eller synes deres opening-line var spot on. Det samme med at swipe – det sker kun når jeg virkelig keder mig. Jeg skal aldrig mødes med en fra tinder, for hvad er pointen når jeg alligevel ikke gider et forhold de næste par år og hvorfor så overhovedet risikere at blive voldtaget og myrdet fordi ham man har matchet med en psykopat.

Mht. min ekskæreste – ham har jeg stadig lidt kontakt til. Jeg vil altid se ham som en af mine bedste venner og det har han været siden 7. klasse. Han vil altid være en del af mit liv – også i fremtiden – fordi han er vigtig for mig og betyder utrolig meget – og jeg håber aldrig han vil cutte hånden helt af mig. Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt hvorfor vi slog op, men grunden er at vores forhold efterhånden var mere venskabeligt end det var kæresteagtigt og romantisk.

Men konklusionen er at jeg er single og jeg har planer om at forblive single længe endnu. Der er absolut intet, der skal binde mig til Danmark de næste par år…..andet end min hund.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New "body-project"