If I could have lunch with one influential person, it would be... (#1)

New “body-project”

Jeg har jo de sidste 3 års tid været meget fascineret af fitness, men jeg har nok siden 13 års alderen også været meget fascineret af at få den “perfekte” krop og været meget opsat på dette. Jeg har aldrig gået særlig meget op i hvad jeg egentlig kunne med min krop – særligt ved hjælp af min træning – målet har altid bare været en flot krop og så var det egentlig lige meget om den decideret var stærk – det er i hvert fald ikke det der har fyldt særlig meget.

Jeg er her i sensommeren/efteråret blev meget mere opmærksom på selve bodystrength, altså hvad man egentlig kan med sin krop, specielt hvis man træner rigtigt. Jeg vil stadig træne for at se godt ud og jeg er slet ikke der hvor jeg vil være udseendesmæssigt, men min horisont har åbnet sig for en ny verden og jeg er nu også begyndt at blive rigtig interesseret i at træne efter også at kunne noget med min krop.

Jeg er træt af bare at være endnu en fitnesspige på de sociale medier, der træner i et fitnesscenter – ikke at der er noget galt med dette, overhovedet, men jeg er bare kommet til et punkt hvor jeg gerne ville inspirerer med noget mere end “bare” fitness, ligesom så mange andre – og da jeg ikke kan lave mad….eller overhovedet inspirere mig selv med madlavning, så er løbet sgu nok også kørt med at inspirere andre indenfor maduniverset, haha (ej spøg til siden, but you get the point, right – men jeg kan ikke lave mad, det ved I jo godt).

Jeg drømmer om at kunne en masse sejt med min krop. Jeg drømmer om at kunne lave stående baglænder på jorden, aerial, få min smidighed tilbage – bare 100 gange bedre end nogensinde før, kunne lave tricks på en slackline, fuldstændig naile forskellige former for håndstand – både handstand presses, en-hånds håndstande, split håndstand osv. osv.
Hele mit body-project indeholder alle disse ting og en masse andre seje tricks og cool ting man kan blære sig med, fordi kroppen kan mere end vi lige tror og har fantasi til.

Jeg prøvede at google et ord for den her type “atlet” jeg gerne vil være, jeg gider jo ikke bare kalde mig fitness-girl længere, haha. Jeg fandt frem til at “akrobat” var et ord der godt kunne beskrive “den nye Josephine”. I følge google er en akrobat (og nu tager vi den altså på engelsk for det lyder federe, haha) “an entertainer who performs spectacular gymnastic feats” (rope walker, balancer, aerialist, gymnast). Så nu kalder jeg mig simpelthen “aspiring acrobat” ? Det lyder da meget fedt, men jeg glæder mig til den dag jeg kan tillade mig at slette “aspiring”.

Jeg er startet på mit håndstandsprojekt som det første i projektet og første delmål er lige nu at kunne holde den fuldstændig stille i 1 min. og med spredte ben – da jeg føler det er nemmere at stå på hænder med spredte ben, så det er altså dér jeg starter min “rejse”.
Jeg lagde en video ud på instagram igår af mit “startende udgangspunkt” i min håndstand og hvor jeg lige kort forklarer om dette nye “body-projekt”. Smut forbi min insta @josephinelydolph og se hvad jeg har at arbejde med, haha.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If I could have lunch with one influential person, it would be... (#1)