My breast augmentation - day 3 (vlog)

Gode råd til når du skriver SRP

SRP perioden for 3.g’erne er ved at gå igang og hvis jeg ikke tager helt fejl er det i starten af december det hele går løs?
For et år siden sad jeg selv med hovedet begravet i både papirer og min computer og havde alle regnbuensfarver smurt ind i mine hænder fra overstregningstusser.
Jeg er ikke en bogorm, jeg er generelt bare ikke særlig boglig, jeg er meget bedre til at lære ved at bruge mine hænder kreativt, ikke ved at glo på en tavle og skrive notater, derfor var gymnasiet også nået af en kamp at komme igennem for mig og jeg frygtede virkelig SRP, for det kunne enten briste eller bære med den ift. mit snit. Enten trak jeg mit snit gevaldigt op med en to-cifret karakter i den gode ende eller også trak jeg mit snit gevaldigt ned med en to-cifret karakter i den dårlige ende og med det gennemsnit jeg havde inden SRP må jeg da indrømme at jeg godt lige kunne bruge et ordentligt skub opad.

Jeg har altid været imod karakterer, men det er jo desværre sådan vi åbenbart skal bedømmes på idag og jeg vil våge og påstå at vi til tider endda bedømmer hinandens værdier og troværdighed ud fra de karakterer vi får i skolen, derfor vil nogle læsere også sidde lige nu og kun tage mine råd til sig hvis min appel er troværdig ud fra at jeg selvfølelig skal have fået en høj karakter i min SRP.
Jeg kan fortælle dig at jeg generelt var et 4-tal og 7-tal i skolen – lige de karrakterer mange af de perfekte 12-tals piger har grædt over hvis de har fået, men som var helt fint for mig. Jeg endte dog med at få 10 i min SRP grundet at jeg for en gangs skyld fik lov til selv at vælge.
Jeg skrev i idræt og engelsk om fedmeepidemien i USA – et emne der interesserer mig så meget at jeg læser og ser dokumenterer om det i min fritid ugentligt og derfor var det også at min karakter havnede i den gode ende, fordi jeg ikke følte jeg sad med skolearbejde, men med den samme research jeg laver i min fritid.
Kunne vi moderniserer gymnasiet lidt og afskaffe noget så forældet som f.eks. faget oldtidskundskab havde jeg – og en masse andre – været kommet ud på den anden side af gymnasiet med et langt højere snit – men skidt pyt, os kreative er ofte dem der kommer længst i samfundet uden en lang prestigefyldt uddannelse. Vi tænker kreativt og skal nok klare den, så længe modet og gejsten er der – vi har lettest til håndarbejde og nytænkning og dét er vores fordel – HUSK DET!!
Nok om det, her er lidt tips. Ikke faglige tips, men tips der får dig lettest igennem forløbet når det hele ser sort ud.

Her får i et par tips og gode råd til når du sidder og skriver SRP:

  • Gå en tur, for at få genopfrisket tankerne, så du kan tænke klart.
  • Tag ned og træn eller løb en tur – få brændt krudtet af, du sidder jo bare på din flade hele dagen foran computeren.
  • Spis sundt – du har langt mere overskud når kosten har de rette næringsstoffer til at give dig den energi du har behov for. Jeg kan huske at jeg selv startede ud med at leve af julesmåkager i en halv uge og det var da lækkert ja, men det gav mig INGEN energi.
  • Tag et bad – jeg erfarrede at et bad hjælper når man har skriveblokade.
  • Tillad dig selv at se en film. Det er okay at holde pauser, og en film hvor du kobler helt af fra SRP tankerne, kan gøre underværker.
  • Tag på café med en veninde, igen for lige at koble af, så du kan få genopfrisket tankerne til når du igen sætter dig foran computeren.
  • Hvis du har kørekort og bil, så kør en tur. Det hjælper dig også med lige at få frisket tankerne op. Du behøver ikke have en endedestination, bare kør derud af!
  • Brug lidt kvalitetstid på dig selv. Giv dig selv en hårkur, ansigtskur, bodyscrub osv. Det gjorde jeg og det var rart, jeg begyndte at føle mig menneskelig igen og arbejde bedre fordi jeg også følte mig lidt lækker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My breast augmentation - day 3 (vlog)