Delicious omelet with apple recipe

3.g’er of the month – February

Navn: Frida Berg-Jappe

Alder: 18 år

Klasse: 3.b

Studieretning: Den sproglige. Spansk A, Engelsk A, Samfundsfag B

Skoletræt ? ja/nej: Nope.

Hvad er dit motto? A queen is never late, everyone else is simply early.

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Helt klart at gøre lige præcis det DU har lyst til, og føler er det rigtige ? At tro på at der er en mening med alt, og at alt på et tidspunkt flasker sig. Så tror jeg på at man opnår det bedst mulige i livet?

En ting vi ikke ved om dig? Jeg har ofte min trøje på på vrangen når jeg er der hjemme. Der er et eller andet vildt hyggeligt over det?

Hvor var du henne på studietur? I skønne Spanien <33 Både Granada og Malaga. (greatest studietur EVER)

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Uden tvivl psykologi! Det synes jeg er mega spændene. Så kan jeg også ret godt lide english. (og jeg ville ønske jeg kunne sige spansk, for jeg elsker sproget, men at lære det er LORTE svært)

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Historie eller naturgeografi. Begge nogle super kedelige fag som overhovedet ikke interesserer mig. (Håber ikke mine lærer kommer til at læse det her?) ? og matematik, det droppede jeg efter 1.g af samme grund, og fordi jeg ingenting forstår af det.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Da jeg efter utallige forsøg ville købe champignonsuppe i frikvarteret, men kom for sent hver gang, og derfor trodsede min engelsk lærer og gik 5 minutter inden timen sluttede, OG DERMED FIK MIN ELSKEDE CHAMPIGNONSUPPE.

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? AT BLIVE FÆRDIIIIIG <3 Og selvfølgelig alle de fester og farver der følger med!

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? De frygtindgydende, rædselsfulde, nervepirrende, skræmmende, klamme eksamener.

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Da jeg i 2.g gik gennem den fyldte kantine i spisefrikvarteret gik forbi en dreng jeg TROEDE var min ven Peter, og rodede ham rigtig vildt i håret. Det var så en vildt fremmed 3.g?er, som sad ved bord sammen med hans kæreste og deres venner, som alle kiggede meeeget mærkeligt på mig. (det skal lige siges at han ikke engang grinte eller lige smilte eller noget, men bare kiggede underligt, hvilket gjorde situationen 10.000 værre).

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord? Festlig, givende og krævende.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Selvom det ikke har så meget med gym at gøre, er et af mine favorit minder gennem de sidste 3 år helt klart Roskilde Festival 2016 <3

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g?ere og kommende 3.g?ere? Mit bedste råd går mest ud til min klasse, men også alle andre gymnasieelever? Spis i kantinen så ofte du kan i det store frikvarter, og ikke i klasseværelset! Alle har godt af at være blandt lidt mange mennesker, være i lidt larm og blinke til en fremmed dude i ny og næ (eller blive blinket til).

Noget andet du vil dele med os (tilføj hvad som helst): No thank you, I’m not a sharing person.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicious omelet with apple recipe